91-åriga paret älskar passionerat på morgonen – då hörs ett bekant ljud utanför fönstret

Många tror nog att sexlivet automatiskt blir sämre på äldre dagar, men så behöver det verkligen inte vara. Det kan snarare vara tvärtom, men oavsett så är ju sådant där väldigt varierande från par till par eller person till person.

Men att slå fast att ålderdom och utdött sexliv är synonymt – det går faktiskt inte!

Sedan kanske det inte är lika lätt att vara vild mellan lakanen som det var när man var 25 år, i toppform och nykär. Allt har ju sin tid, som bekant – men det finns dessutom fördelar med att ha varit tillsammans med samma partner en längre tid. Då får man ju, med tiden, full koll på vad som fungerar i sängkammaren.

Den här roliga historien fick visserligen ett lite sorgset slut, men därför är det ju tur att fräckisen är fiktiv. Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt det oväntade slutet och kände därför att jag måste få dela denna med er!

Elin nåddes av beskedet att hennes älskade morfar hade gått bort. Omgående satte hon sig i bilen och begav sig hem till sin 91-åriga mormor för att trösta henne. Väl där så frågade barnbarnet hur gamle Bertil hade omkommit.

Hon svarade:

– Han dog när vi älskade i söndags morse…

Elin fick sig en smärre chock och upplyste genast sin mormor om att det kanske inte var klokt att ha sex när man var över 90 år.

– Äsch, kära du, svarade mormor. För flera år sedan, när vi insåg att vi började bli till åren, så insåg vi att det bästa tillfället för att ha sex var när kyrkklockorna började ringa. Det var den perfekta rytmen – lugnt och sakta. Ingen stress. Det var in på ”ding” och ut på ”dong”.

Elin satt mäkta förvånad samtidigt som mormor torkade bort en tår och la till:

– Han skulle fortfarande varit vid liv och inte den där förbannade Hemglass-bilen kommit förbi…

Snälla, tryck nu på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!