Carina klagar på pojkvännens bristande romantik – men detaljen i hans version får mig att skratta högt

.

Jag tror verkligen att hemligheten till ett långt och lyckligt liv stavas skratt. Visst, det är viktigt att äta nyttigt och röra på sig emellanåt också, men det som verkligen gör skillnad tror jag är att skratta så ofta och mycket man kan.

Går man runt och är sur och gnäller på allt och alla så förkortar man nog livet istället.

Jag kanske är barnslig men något som alltid får mig att skratta högt är roliga historier. De har ofta ett lite barnförbjudet tema samtidigt som det ofta anspelar på något som man kan relatera litegrann till.

Så är i alla fall fallet med den här roliga historien jag fick från en kollega häromdagen. Den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er – håll till godo!

De två vännerna Carina och Ann satt på det lokala fiket en lördag och skvallrade om sina fredagkvällar för varandra. Carina började och hon såg verkligen ut som ett åskmoln när hon började berätta.

”Det var katastrof”

Carina tog till orda.

– Hela kvällen var en katastrof. Micke kom hem från jobbet, slängde i sig maten och sedan hade vi sex i två minuter innan han rullade av och somnade som en stock. hur var din kväll? frågade Carina.

Ann log drömskt och svarade.

– Det var fantastiskt! Stefan bjöd mig på middag och jag fick välja restaurang. Sedan promenerade vi hem och väl där tände han ljus. Sedan hade vi en timmes förspel innan vi hade sex i ytterligare en timme. Efteråt låg vi och pratade i säkert en timme innan vi somnade, log Ann.

”Det var rena drömmen”

Utanför fiket satt pojkvännerna Micke och Stefan och pratade om sin gårdag.

– Jag och Carina hade en pangkväll, det var rena drömmen! Jag kom hem från jobbet, middagen var serverad, sedan hade vi sex och sedan slocknade jag. Det kan fan inte bli bättre. Hur var din kväll? log Micke.

Stefan såg ned i marken och svarade besviket.

”Var så jävla irriterad”

– Det var fan värdelöst! När jag kom hem från jobbet så hade elen gått i hela huset. Var tvungen att bjuda tanten på middag. Det var inte gott, men dyrt, så vi hade inte råd med taxi hem så vi fick gå hem i en hel jävla timme. Elen var inte på när vi kom hem så jag fick tända stearinljus överallt. Sedan var jag så jävla irriterad att det tog en timme att få upp den och ytterligare en timme innan jag kunde komma. Jag var så förbannad att jag inte kunde somna, utan fick ligga i säkert en timme och lyssna på när hon babblade på…

Jag skrattade så tårarna sprutade när jag läste slutet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt det här – det kommer de garanterat att uppskatta!