Dagens fräckis: 17-åriga Madde avslöjar sitt livs värsta synd för prästen

I ung ålder är det inte alltid så lätt att veta vad som är rätt och fel. Speciellt på områden där man kanske inte är så erfaren. Ett sådant kan vara ”blommor och bin”, som under tonåren börjar bli väldigt intressant för många.

Jag minns själv från ungdomen när man fick upp ögonen för sex och samliv. Det var ju nästan en helt ny värld som öppnade sig. I vissa kretsar kan man vara mer öppen med sådant här – bland andra är det mer tabu och nedtystat.

En klassisk myt är att det inom kyrkan, eller hos religösa familjer, helst inte ska pratas om sådant här. Det är lite förbjudet, helt enkelt. Det stämmer säkert inte alltid – men har genom åren ändå blivit populärt att skämta om.

Den här roliga historien handlar delvis om det här. Jag fick mig ett riktigt gapskratt på slutet och kände därför att jag ville dela denna fräckisen med er!

Det var den 17-åriga, makalöst vackra oskulden Madde som gick till prästen för att bikta sig. Hon var mycket nervös när hon satte sig inne i båset. Det var ju första gången.

– Du vill bikta dina synder, unga dam? undrar prästen.

– Ja, svarar hon. Jag är så otroligt nyförälskad och i går så låg jag och min pojkvän och kelade i sängen inne på mitt rum…

– Men du kan vara lugn, försäkrar prästen. Det är ingen synd!

Den blyga 17-åringen fortsätter dock oroligt:

– Nej, men sedan så förde han sakta in handen mellan mina lår samtidigt som han tryckte din kropp mot min.

– Oj. Men det är fortfarande ingen synd, svarar prästen.

– Men sedan slet han av mig trosorna och började andas tungt i mitt öra…

– Ingen synd, replikerar prästen blixtsnabbt och uppmanar henne ivrigt att fortsätta sin bikt.

– Men sedan så kom han närmare och närmare … ja, du vet, säger Madde förtvivlat.

– Ingen synd! Men fortsätt, fortsätt! flämtar prästen.

– Sedan öppnade min mor plötsligt dörren och fick syn på oss, så vi slutade omgående, klädde på oss och gick ut till familjen och drack te.

– Fasen, sa prästen med en besviken suck. Det var synd!

Tryckte du också att denna fräckisen var rolig! Tryck då på dela-knappen och sprid skrattet vidare till dina vänner! Det finns alltid någon som kan behöva muntras upp!