Dagens fräckis: Johan går till läkaren för udda problem med penis

Att gå till läkaren är förknippat med oro och ångest för många. Det är inte alltid som man vet exakt vad som ska ske och det sista man vill ha är ett oväntat besked som kan ha stor inverkan på ens framtid.

Många bokar dessutom tid hos doktorn för sådant de tycker är lite pinsamt. Självklart ska man inte skämmas över sin kropp eller bekymmer – men för de flesta av oss är det nästan ofrånkomligt att känna en viss skam angånde vissa grejer.

Samtidigt är ingen perfekt. Vi har nog alla något som man inte direkt älskar att visa upp, men det gäller att förstå att människor som jobbar inom sjukvården är otroligt härdade och vana vid att hantera den här typen av problem. Så gott som alla är riktiga proffs!

Mannen i den här roliga historien var riktigt nervös när han skulle till läkaren med vad han ansåg vara ett pinsamt bekymmer – och det skulle inte heller gå som han hade hoppats. Tur att det är en fiktiv fräckis – och det var just därför jag kunde kosta på mig ett gott skratt!

Det var då Johan som hade bokat tid hos en läkare. En urolog, närmare bestämt – för han hade under en tid haft problem i ”de nedre regionerna”. Så till slut satt han där inne i väntrummet och närmast skakade.

Johan hade alltid varit väldigt blyg och kände sig inte riktigt bekväm i sjukhusmiljön.

Efter en stund kom en doktor ut och ropade hans namn och Johan fick gå med urologen in i ett litet rum. Han berättade då att han hade bekymmer med penisen – och läkaren sa till honom att ta av sig byxor och kalsonger så att han kunde ta sig en titt.

Mycket nervöst darrade Johan av sig kläderna och till slut stod han där helt näck. Doktorn noterade då att det var en av de minsta penisarna som han någonsin hade sett. Den var bara några få centimeter, men självfallet sa han inget om detta. ”Men det är nog storleken han vill att vi diskuterar”, tänker läkaren.

Men så plötsligt smälldes dörren upp och en ung, vacker sjuksyster kom in i rummet. Hon såg genast Johan stå där med sin minimala penis framme och som en reflex brast hon genast ut i ett gapskratt.

När sjuksystern relativt snart förstod att det hela var väldigt olämpligt så blev det bara värre – och snart låg hon på golvet och vek sig av skratt.

Johan surnade då till och sa:

– Det här är väl inget att skratta åt? Så här svullen har den varit i flera dagar nu!

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt av denna fräckisen!