Dagens fräckis: Johanna sätter in kontaktannons i tidningen

Att hitta rätt livspartner är inte det lättaste. Medan vissa håller ihop med sin kärlek från grundskolan finns de som aldrig lyckas hitta någon att dela glädje och sorg med. Det handlar säkert mycket om både tur och tajming, men givetvis vill alla känna sig älskade.

Den här roliga historien handlar lite om det – och att det kan bli frustrerande i vuxen ålder att inte hitta det man söker. Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet och kände att jag måste få dela den här fräckisen med er.

Jag hörde denna berättelsen för första gången för några år sedan, men då i en lite annan tappning – och jag måste säga att jag gillade den här versionen något bättre.

Snacka om klockrent!

Johanna började närma sig 50-årsåldern och var fortfarande ogift. Det hade överlag varit dåligt med karlar i hennes liv den senaste tiden. Hon hade svårt att träffa rätt män, helt enkelt.

De som hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut, i sin desperation, så bestämde hon sig att sätta in en kontaktannons i lokaltidningen.

Johanna skrev:

”Söker en snygg man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är riktigt bra i sängen.”

En vecka passerade gick och Johanna hade inte fått något svar på annonsen, men så plötsligt en dag när hon var nere i källaren och tvättade så knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade – och där satt en man utan vare sig armar eller ben i en rullstol.

– Hejsan. Kan jag hjälpa dig? frågade Johanna.

– Jag är dina drömmars man! sa han direkt.

– Va?!

– Jag läste din annons i tidningen och jag är helt klart den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar och jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.

– Nej, det är ju sant, svarade Johanna. Men är du bra i sängen då?

Mannen flinade och sa:

– Hur tror du jag knackade på dörren…?!

Snåla inte nu, tryck gärna på dela-knappen om du fick dig ett skratt!