Doktorn kommer med speciellt tips för att krydda parets sexliv – tre veckor senare får Elin sitt livs chock

Nycklar till ett bra äktenskap – eller förhållande över huvud taget – finns det många av. Ärlighet, respekt för varandra, gemensamma skratt, vardagsromantik – och inte minst ett bra sexliv. Ömhet och närhet är A och O för många.

Den här roliga, fiktiva historien handlar lite om just samlivet mellan gifta. Det är kanske bäst att varna lite för den här fräckisen, för det är ett minst sagt barnförbjudet slut.

Men jag kände direkt att jag måste få dela den med er – mycket nöje!

De två väninnorna, Elin och Lisa, satt och åt lunch på ett kafé. Snart kom de in på sina förhållanden och deras respektive sexliv.

”Precis samma för oss!”

– Jag och Erik har faktiskt haft det riktigt dåligt i sängkammaren senaste tiden och det tär på vårt förhållande, sa Elin.

– Är det sant?! Det är precis samma för oss, utbrast Lisa.

– Jaha, svarade Elin förvånat. Jag och Erik funderar faktiskt på att gå till en sexrådgivare.

– Det hade vi aldrig vågat, medgav Lisa.

3 veckor senare träffades väninnorna på samma kafé igen.

”Han sa till oss att…”

– Hur gick det för er med sexrådgivaren? undrardeLisa nyfiket.

– Helt fantastiskt! Det kunde inte vara bättre, svarade Elin glatt. Först gjorde han en fysisk undersökning och direkt efter sa han att han absolut kunde hjälpa oss. Vi blev ombedda att stanna vid matbutiken på vägen hem för att handla vindruvor och donuts (munkar). Sedan sa han till oss att sätta oss på vardagsrumsgolvet, nakna, mittemot varandra och kasta sakerna mot varandra. Så fort en vindruva flög in i min vagina skulle Erik pilla ut den med sin tunga och så fort en donut hamnade runt hans penis så skulle jag äta upp den. Det här satte fart på vårt sexliv igen – och jag kunde inte vara lyckligare!

Efter träffen åkte Lisa raka vägen hem och övertalade sin man att de behövde gå till samma sexrådgivare som Elin och Erik.

”På vägen hem ska ni…”

Sagt och gjort, men efter den fysiska undersökningen kom doktorn in och meddelade att det inte fanns något han kunde göra åt parets bekymmer.

– Men snälla, bönade Lisa. Du gjorde ju mirakel för Elin och Erik! Det måste ju finnas något tips eller förslag som du kan ge till oss med. Snälla! Vad som helst!

– Okej. På vägen hem vill jag att ni stannar vid matbutiken, svarade doktorn. Där ska ni handla granatäpplen och jordnötsringar…

Det var inte riktigt det svaret som Lisa tänkt sig! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!