17-åring är bekymrad över pojkvännens kommentar, men pappans hälsning gör slyngeln livrädd

Den där speciella kärleken mellan far och dotter är oftast något väldigt fint. Många gånger finns en viss rädsla hos den nya pojkvännen angående att träffa svärfar. Ibland är det kanske befogat – som i den här roliga historien.

Jag skrattade högt när jag hittade den på nätet i går och kände direkt att jag måste få dela den med er. Delad glädje är ju dubbel glädje, som min mormor säger!

Ett gott skratt förlänger livet, är ju en annan populärt klyscha – men jag väljer nog att tro på den. Jag har tidigare läst forskning som inte helt överraskande menar att lyckliga människor lever längre liv. Så ja, det ligger nog något i det där uttrycket!

Nåväl – till den här klockrena fräckisen då!

Det var då den 17-åriga dottern som kom hem och verkade lite lätt bekymrad. Hennes pappa märkte att något var fel och frågade upprepade gånger om det var något som hon ville prata med honom om.

”Underbara krockkuddar”

Så till slut berättade dottern att det var något som hennes nye pojkvän sagt till henne, som hon inte riktigt hade förstått sig på.
– Han sa att jag har ett vackert chassi, underbara krockkuddar och en makalöst läcker stötdämpare, berättar 17-åringen.

Fadern lutar sig tillbaka i sin stol och gör allt han kan för att hålla irritationen tillbaka.
– Kära dotter! Säg åt din pojkvän att om han öppnar din huv och försöker kontrollera oljan med sin sticka, då ska jag dra åt hans muttrar så hårt att strålkastarna går sönder – och det börjar läcka från hans avgasrör!

Snåla inte nu, tryck gärna på DELA-knappen om du skrattade åt pappans kommentar!