Fräckis: Elin varnar sin bästa vän för heta dejten

Fräckis: Elin varnar sin bästa vän för heta dejten

Det här att gå på dejter och att träffa potentiella partners är sannerligen inte lätt. Det är till och med en hel vetenskap som det skrivits otaliga böcker om. Att hitta rätt i singeldjungeln av män och kvinnor kan nästan driva en till vansinne.

Men så ibland träffar man rätt, vilket den här fiktiva fräckisen är ett roligt exempel på!

Jag blev rejält överraskad när jag kom till sista raden – och kände att jag måste dela den här roliga historien med er! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Elin och Anna, 2 nära vänner, sitter och pratar på ett café. Anna säger:

– Den där trevliga Erik Andersson frågade mig om vi kunde gå på dejt och jag vet att du var ute med honom förra veckan, så jag tänkte bara höra med dig hur det var innan jag svarar honom.

PxHere

– Ja, det ska jag säga dig, svarar Elin. Han kom precis på slaget sju till min lägenhet, klädd i ursnygg kostym med sidenslips och näsduk i bröstfickan och en otroligt fin bukett blommor. Vi gick ut på gatan och där stod en taxi-limo och väntade på oss. Chauffören hade till och med uniform, säger hon och fortsätter:

– Vi åkte till en jättemysig restaurang och åt hummer och drack champagne, en jättegod varmrätt, dessert, drink efter maten – ja, hela paketet. Sedan gick vi och såg en trevlig teaterföreställning. Jag ska säga dig, Anna, att det var den roligaste och trevligaste och mest fantastiska kväll jag varit med om på 30 år!

Blev till ett vilddjur

Elin berättare vidare:

– När vi sedan kom tillbaka till min lägenhet skulle vi ta en kopp kaffe, men väl där blir han helt förbytt som ett vilddjur. Han slet av mig min finaste klänning, mina underkläder och han bar mig sedan in till sovrummet och lade mig ner på sängen. Han satte på mig, och inte bara en gång, utan 2 gånger – med den största lem jag någonsin sett. Helt otroligt och totalt vansinnigt, jag blev helt mörbultad. Otroligt!

– Åh herreguuuuud, suktar Anna. Det är inte sant? Det menar du inte?! Så du tycker inte att jag ska gå ut med honom då?!

– Jodå, svarar Elin. Det är klart att du ska gå ut med honom! Jag menade bara att du ska ta på dig en gammal klänning!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!