Förbjuden fräckis: 83-årig tant vill ha butikens största kondomer – anledningen får kassörskan att svimma

Var man än läser, tittar eller lyssnar idag så känns det som att det är väldigt mycket gnäll på såväl stort som litet. Aldrig är någonting bra utan alla bara klagar hela tiden, istället för att uppskatta det vi faktiskt har.

Livet blir så mycket enklare, och härligare, om man försöker fokusera på de positiva sakerna istället för allt det negativa.

Ibland är det ju dock lättare sagt än gjort, vissa dagar är lite gråare än andra. Men då får man försöka pigga upp sig på ett eller annat sätt. Varför inte med en fräckis?

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas ibland, är måhända lite barnsliga men det hindrar inte de flesta som hör en från att skratta högt. De är så finurligt berättade och har alltid en lite barnförbjuden slutkläm som gör det hela ännu roligare!

Fräckisen här nedanför har säkerligen berättats i otaliga tappningar förut, men det gör den inte mindre rolig – håll till godo!

Den 83-åriga Elsa kom in på det lokala apoteket, som just den här dagen var fullt av folk. Elsa ställde sig sist i den långa kön för att vänta på sin tur.

Kön ringlade sig långsamt framåt, men till slut var Elsa äntligen framme vid kassan.

”Riktiga jättekondomer”

– Hej, vad kan jag hjälpa dig med? frågade den unga kvinnan i kassan.

– Jo, jag undrar om ni har extra stora kondomer här? Alltså riktiga jättekondomer? frågar Elsa högt så de övriga i butiken skruvade obekvämt på sig.

Kassörskan blev både chockad och generad över den gamla damens fråga, men försökte behålla lugnet.

”Ställer mig här”

– Ja, vi har sådana kondomer här. Vill damen ha ett paket? frågade kassörskan med lite darr på rösten.

Elsa log lite snett och blinkade mot kassörskan innan hon sade:

– Nej, gud nej! Men är det okej om jag ställer mig här vid sidan av och väntar på att det kommer en redig karl som vill?

Vilken krutgumma – slutet fick mig verkligen att skrikskratta!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag, det kommer de garanterat att uppskatta!