Förbjuden fräckis: Eleven gör ”vad som helst” för att klara provet – stränge magisterns svar är klockrent

Datorer och teknik kan göra vem som helst lat, det är ingen tvekan om den saken. Men frågan är om inte dagens ungdomar har tagit det till en ny nivå, de är ju trots allt uppväxta med att tekniken ska finnas där som extra stödhjul.

Att använda hjärnan för att tänka kan ibland kännas lite för jobbigt om man är ungdom – och helst ska skolgången lösas med några klick på mobilen.

Givetvis finns det unga förmågor som sliter på och är otroligt flitiga, men allt för ofta rapporteras det om sämre skolresultat. Utan att veta exakt vad det beror på så gissar jag att det faktum att vi knappt behöver tänka själva numera har något med det att göra.

Sedan kan man alltid leta genvägar till framgång. Det har vi nog alla gjort i livet. Det gick dock inte riktigt som planerat för den unga kvinnan i den här fiktiva, roliga historien. Jag kunde faktiskt inte sluta skratta när jag kom till slutet!

Den 18-åriga eleven hade inte gjort speciellt bra ifrån sig på slutet i skolan. Det kommande provet var extremt viktigt för hennes betyg, men att plugga och försöka lära sig var ju bara jättetråkigt.

Så en dag gick hon in på sin lärares kontor när han satt och rättade andra prov. 18-åringen hade tighta jeans och en lite kort tröja på sig. Hon låste dörren och smög sakta fram till lärarens skrivbord och lutade sig fram så att han kunde få en klar blick ner i hennes klyfta.

”Kommer göra precis allt”

Eleven tittade förföriskt sin lärare i ögonen och sa:

– Jag kommer att göra precis allt för att klara provet nästa vecka!

Hon smeker sina läppar med tungan och säger igen med sensuell röst:

– Jag menar alltså att jag kommer göra precis ALLT för att klara provet.

Läraren tittar upp.

– Allt? frågar han nyfiket.

– ALLT! svarar eleven.

Blinkar med ena ögat

Hans röst blir genast mer intresserad.

– Menar du verkligen allt?

– Ja, stönar eleven. Precis vad du vill!

– Vad jag vill?!

Den unga kvinnan nickar, blinkar med ena ögat och lutar sig längre fram mot läraren. Han böjer sig då mot henne och viskar i hennes öra.

– Skulle du kunna tänka dig att … STUDERA?!

Var inte blyg nu, DELA vidare skrattet till dina vänner!