Fräckis: 83-årig tant kräver butikens största kondomer – anledningen får kassörskan att tappa hakan

Det gnälls överlag väldigt mycket på saker och ting idag, känns det som. Visst, allt är inte perfekt och det finns mycket som behöver förbättras men att gå runt och gnälla på allting hjälper sällan till.

Livet blir så mycket enklare, och härligare, om man försöker fokusera på de positiva sakerna istället för allt det negativa.

Ibland är det ju dock lättare sagt än gjort, vissa dagar är lite gråare än andra. Men då får man försöka pigga upp sig på ett eller annat sätt. Varför inte med en fräckis?

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas ibland, är måhända lite barnsliga men det hindrar inte de flesta som hör en från att skratta högt. Här nedanför är en klassisk fräckis – håll till godo!

Den 83-åriga Elsa kom in på det lokala apoteket, som just den här dagen var fullt av folk. Elsa ställde sig sist i den långa kön för att vänta på sin tur.

Kön ringlade sig långsamt framåt, men till slut var Elsa äntligen framme vid kassan.

”Vill ha megakondomer”

– Hej, vad kan jag hjälpa dig med? frågade den unga kvinnan i kassan.

– Jo, jag undrar om ni har extra stora kondomer här? Alltså riktiga jättekondomer? Megakondomer alltså, frågar Elsa högt så de övriga i butiken skruvade obekvämt på sig.

Kassörskan blev både chockad och generad över den gamla damens fråga, men försökte behålla lugnet.

”Ställer mig här”

– Ja, vi har sådana kondomer här. Vill damen ha ett paket? frågade kassörskan med lite darr på rösten.

Elsa log lite snett och blinkade mot kassörskan innan hon sade:

– Nej, gud nej! Men är det okej om jag ställer mig här vid sidan av och väntar på att det kommer en redig karl som vill?

Vilken krutgumma – slutet fick mig verkligen att skrikskratta!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag, det kommer de garanterat att uppskatta!