Fräckis: 91-årige Tore gör undersökning hos läkare – 3 dagar senare avslöjas en minst sagt pinsam detalj

Att skratta så ofta och högt som det bara går tror jag är nyckeln till ett långt liv. Om inte så blir livet åtminstone roligare än att gå runt och vara sur på allt och alla hela tiden – något vissa verkar ha gjort till sin livsuppgift.

Något som alltid får mig att skratta är roliga historier och speciellt de som kallas för fräckisar. De har oftast ett lite barnförbjudet tema och en fräck knorr på slutet som nästan alltid får mig att skratta högt.

Just den här roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag – och jag kände omgående att jag måste få dela den med er!

Den 91-årige pensionerade kyrkoherden var på sin årliga hälsoundersökning.

Ringde till frugan

Alla tester kom tillbaka med fina resultat och läkaren gick igenom dem tillsammans med honom.

– Ja du Tore – allt ser bra ut fysiskt. Hur har du det mentalt och känslomässigt? Är du lugn och nöjd med dig själv? Hur har du det med tron nu för tiden?

– Gud och jag har en mycket fin relation. Han vet att jag ser dåligt nu för tiden, så han har fixat så att när jag går upp mitt i natten till toaletten, så ”poff”, tänds ljuset! När jag har kissat klart, så ”poff”, slocknar det igen!

– Fantastiskt! Det låter ju väldigt bra, sa doktorn.

Tre dagar senare…

3 dagar senare ringer han till Tores fru:

– God dag, Birgit. Din make har väldigt fina värden och verkar må bra på alla sätt. Anledningen till att jag ringer är hans relation till Gud. Är det verkligen sant att när han går upp för att göra sina behov på natten, så ”poff”, tänds ljuset på toaletten och när han är klar, så ”poff”, släcks det igen?

Tores fru suckade:

– Den gamle token. Han har börjat pissa i kylskåpet igen…

Tryck nu på DELA-knappen för att sprida skrattet till dina vänner!