Fräckis: 91-åring tar Lars på snoppen och avslöjar hans verkliga ålder – oväntade knepet får honom att gråta

Att vara på gott humör är viktigt, både för en själv och för de man umgås med så som familj och kollegor. Allt blir lite enklare om man är glad och trevlig.

Det är dock inte varje morgon man vaknar med ett stort smile på läpparna, men då får man försöka hitta små knep för att bli glad helt enkelt. Något som brukar fungera bra för mig är att läsa en rolig fräckis, det piggar alltid upp!

Fräckisen här nedanför får förhoppningsvis dig på bättre humör – håll till godo!

Lars från Göteborg tyckte att det var dags för en ansiktslyftning, så han bestämde sig för att ge det till sig själv i födelsedagspresent när han nu fyllde 51.

Kostade 35 000 kronor

Han klev ut från plastikkirurgikliniken 35 000 kronor fattigare, men med ett yngre ansikte och en själ fylld av självförtroende.

På vägen hem bestämde sig Lars för att köpa en tidning. Han stannade till på Pressbyrån och i samband med att han betalade blev han nyfiken på vilken effekt operationen gett.

– Får jag fråga hur gammal ni tror att jag är? undrade Lars.

Damen i kassan:

– Hmm. Kanske 37?

– Nej, jag fyller 51 i dag, svarar Lars glatt och vandrade vidare.

Kunde inte hålla sig

Eftersom han började bli lite hungrig stannade Lars även till på McDonalds. Väl framme vid kassan kunde han inte hålla sig.

– Ursäkta, men får jag fråga hur gammal ni tror att jag är?

Kvinnan i kassan:

– Kanske 29?

– Nope, svarade Lars glatt. Jag fyller 51 i dag!

Frågar 91-årig tant

En kort stund senare stod Lars vid busshållplatsen för att nu ta sig hemåt. Bredvid stod en gammal tant – och Lars tänkte att det kunde vara värt att fråga om sitt nya utseende en tredje gång.

– Ursäkta mig damen, men får jag fråga hur gammal ni tror att jag är?

Hon tittade på honom och svarade:

– Jag är 91 år gammal och ser så dåligt, men som ung hade jag en stensäker metod för att bestämma åldern på karlar. Jag stoppade in handen innanför deras byxor och kände efter. Det slog aldrig fel!

Tog tag om snorren

Lars kollade omkring sig, såg inte en enda kotte, så han tänkte att varför inte. Han gav grönt ljus till damen som körde in handen, klämde, vred, smekte och kände.

Efter en stund sa hon:

– Du är 51 år på dagen.

Lars blev chockad

– Ja! Hur tusan kunde du veta det?!

Damen log finurligt och svarade:

– Jag stod bakom dig i kön på McDonalds…

Bjuda nu dina vänner på ett skratt och tryck på DELA-knappen här nedanför!