Fräckis: Åke ger skamligt förslag till vacker servitris – ofattbara reaktionen får mig att skratta högt

Att skratta och ha kul är bland det viktigaste som finns här i livet. Vi har så mycket allvar runt omkring oss att det är nödvändigt att slappna av och skratta så ofta vi kan.

Om det är något som har följt med mig ända sedan barnsben så är det kärleken till fräckisar – de har alltid fått mig att skratta högt.

Många gånger är fräckisar lite halvt förbjudna då de ofta handlar om sex och kan vara ganska grova, men det gör dem bara roligare enligt mig.

Den här historien skickade en vän till mig häromdagen och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela den med er!

Åke satt i baren och tog en drink. Det hade inte undgått honom att bartendern var en väldigt sexig ung dam. Hon kom över till honom och de började att flirta med varandra. Åke bestämde sig för att utmana den sexiga bartendern.

”Hålla koll på drinken”

– Jag behöver gå på toaletten, sade Åke och kom med ett förslag.

– Jag slår vad om hundra kronor att jag kan hålla ett öga på drinken medan jag är borta.

Sedan lade Åke en hundralapp på bardisken. Bartendern visste ju att toaletten låg utanför runt hörnet, så hon gick med på vadet. Då tog han ut sitt emaljöga och lade bredvid glaset och gick sen på toaletten.

Ytterligare utmaning

Bartendern stod med vidöppen mun när Åke kom tillbaka.

– Det där hade jag inte räknat med, gapade bartendern.

– Inte nog med det, svarade Åke. Jag slår vad om en hundralapp till att jag kan bita mig i mitt eget öra.

”Kan vinna tillbaka allting”

Det lät otroligt, så bartendern antog även denna utmaning och lade en hundring på bardisken.

Då tog han ut sina löständer och tryckte dem över sitt ena öra. Åke log med hela ansiktet och gav den sexiga bartendern ett sista vad.

– Nu har du möjlighet att vinna tillbaka dom två hundringar som du har förlorat. Jag slår vad om att jag kan älska med dig så varsamt att du inte känner någonting.

Det lät praktiskt taget omöjligt, tyckte hon, så hon ledde in honom i personalutrymmet bakom baren och drog upp kjolen, varpå Åke skred till verket. Efter en stund skrattade hon till.

– Ha ha ha, jag känner dig ju!

– Ja, sånt är livet. Ibland vinner man, ibland förlorar man.

Tyckte du att någon av fräckisarna var rolig? Tryck då på dela-knappen, så kan kan sprida skrattet vidare till dina vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!