Fräckis: Åke kliver in i ”hemligt rum” med okänd kvinna – men 2 dagar senare får han sitt livs chock

Om det är något som nästan alltid får mig på förbannat bra humör, så är det en riktigt klockren fräckis. Gärna en sådan som balanserar på gränsen till om det är okej att skämta om eller inte.

Så länge en rolig historia är fiktiv tycker jag att man kan skoja om det mesta.

Det finns många som reagerar starkt när man skämtar om vissa ämnen. Själv har jag rätt hög tolerans för sådant där. Det är givetvis helt okej att man skiljer sig åt här, men den här fräckisen (nedan) gav i alla fall mig ett riktigt gott skratt.

Vissa kanske anser att den är av det lite för grova slaget, men då har ni i alla fall blivit varnade nu. För er som tycker om lite fräckare humor tror jag att detta är en riktig höjdare som kommer att få er dag lite roligare!

Åke hade kommit upp i övre medelåldern och håret hade under de senaste åren börjat försvinna. Nu var han helt flintskallig.

Besöker lokala puben

En kväll är han på den lokala puben. Då träffar Åke en långhårig man, i samma ålder, som efter en stund berättar för honom:

– Om du vill ha mycket hår igen så ska du få ett tips. Gå ner en trappa till kvinnan i det ”hemliga rummet” i källaren och gnugga sedan huvudet mot musen på henne. Jag lovar att det löser ditt problem.

Åke gör ivrigt som han blivit tillsagd och 2 dagar senare växer håret ut – tjockt och fylligt.

Vänder sig om

Samma kväll besöker han puben igen och ser då en flintskallig man bakifrån och tänker att han ska ge honom samma tips. Det hade ju fungerat så bra – och genetiskt tunnhåriga män måste hålla ihop, tänkte Åke.

Han går fram och knackar mannen på ryggen. När den flintskallige gubben då vänder sig om så har han ett enormt, tjockt och fylligt skägg samt en tydlig mustasch.

Då utbrister Åke upprört:

– JASÅ, DIN JÄKLA GOTTEGRIS!

Var inte blyg nu, DELA vidare den här fräckisen till dina vänner, så kan du passa på att bjuda någon på ett gott skratt i dag!