Fräckis: Åke och Agneta har samlag mot staket – då agerar polisen

Regn, rusk, kyla och blåst – ja, nu är hösten här på riktigt.

Då kan man verkligen behöva ge kroppen något vårdande och värmande – som ett gott skratt. Inget får ju oss att må bättre än när det riktigt bubblar på insidan och man bara måste få ut garvet.

Därför tänkte jag nu bjuda er på en av mina absoluta favoritfräckisar! Den här roliga historien hörde jag första gången på 80-talet, men oj – den håller verkligen än i dag!

Gamlingarnas sex mot stängslet

Åke och Agneta sitter en kväll på den lokala bistron och är nostalgiska över det långa liv som de levt tillsammans.

– Kommer du ihåg första gången vi hade sex för över 50 år sedan? frågar Åke. Vi gick bakom puben och du lutade dig mot stängslet medan jag tog dig bakifrån.

– Ja, det minns jag mycket väl, svarar Agneta.

– Vad säger du om att ta en tur dit igen och göra om det för gamla tiders skull? frågar Åke.

– Din fuling, fnissar Agneta. Det låter som en fantastisk ide!

Pixabay

Polisen Janne, som sitter vid bordet bredvid, har hört allt och småler för sig själv.

”Det här måste jag ju se. Två gamla rävar som har sex mot ett stängsel”, tänker han och följer efter dem.

Det gamla paret haltar sig fram, stödda av varandra och varsin käpp. Till slut kommer de fram till baksidan av puben och tar sig fram till stängslet. Agneta lyfter på kjolen och Åke låter byxorna falla. Damen vänder sig om och medan hon lutar sig mot stängslet greppar Åke tag och sätter i gång. 

Polisen blir mäkta imponerad

Plötsligt har paret det mest vilda sexet Janne någonsin sett. Det håller på konstant i 30 minuter tills den gamla tanten skriker:

– Åh Gode Gud!

Gubben hänger fast vid hennes höfter som om det gällde livet. Det är det mest atletiska samlag som Janne har sett, men till slut kollapsar de båda gamlingarna flämtande på marken.

Janne, som stått och tittat på, är imponerad. Han tycker sig ha lärt sig något om livet som han inte visste tidigare – och börjar tänka på sina egna gamla föräldrar och undrar om de också har lika fantastiskt sex på ålderns höst.

Efter att Åke och Agneta har legat närmast orörliga på marken i en kvart så tar de sig upp och rättar till kläderna. Polisen, som fortfarande står och betraktar dem, tänker: ”Det här är ju otroligt! Gubben juckade på som ett tåg. Jag måste fråga honom vad hemligheten är.”

Så när paret går förbi passar han på:

– Det där var något utöver det vanliga! Hur får ni till det? Vad är hemligheten?

– Det finns ingen hemlighet, svarar Åke. Fast det är klart, för 50 år sedan var det där jäkla stängslet inte elektriskt…

Var inte snål nu, DELA vidare för att bjuda dina vänner på ett skratt!

I klippet nedan bjuder vi dessutom på en bonus-fräckis!