Fräckis: Allt går åt helvete när Johansson rotar fram dammig porrkassett på vinden

I ett förhållande så är ärlighet oerhört viktigt. Man ska helst inte ha alltför många hemligheter för varandra – och det kan verkligen såra om det kommer fram att ens partner undanhållit något viktigt för en.

Frågan är dock hur mycket man behöver avslöja om sitt tidigare liv, när man faktiskt inte hade något att göra om varandra. Är ens pinsamheter från den tiden något som måste komma fram, eller spelar det ingen roll i och med att ens älskade då inte fanns i ens liv?

Ja, det är sannerligen inga enkla frågor, det där!

Det är dessutom något man kan reflektera kring i samband med den här fiktiva, roliga historien. Jag fick mig dock ett riktigt gott skratt på slutet och för den här maken var det nog bäst att hjärnan inte fungerade på topp just den här dagen!

Det var Lars Johansson som en ledig dag var uppe på vinden för att få lite ordning på saker och ting. Det var länge sedan man röjde där uppe, så när han för en gångs skull inte behövde jobba på en vardag, så tyckte han att det var ett lysande tillfälle.

Först ställde han i ordning bland hans och fruns gemensamma prylar, sedan fixade han det snyggt bland sitt. För att vara snäll tänkte han att det kunde vara bra att även ordna till fruns hörna i förrådet.

När han rev runt bland påsar, kassar och lådor trillade det plötsligt ut en gammal dammig kassett till en videospelare. Det stod inget på etiketten, så när det sedan var färdigt där uppe på vinden kunde Johansson inte hålla sig för att ta med kassetten ner.

Får en riktig chock

Jag borde kanske fråga frun först”, tänkte han, men nyfikenheten tog över och maken satte in bandet i videospelaren.

Till hans stora förvåning dök det omgående upp hårdporr på TV-skärmen. Det var riktigt grova scener, sådant som pryde Lars aldrig tidigare hade skådat. Plötsligt vänder sig kvinnan i filmen mot kameran – och då ser maken, till sin stora förvåning, att det är hans fru som medverkar.

Johansson trillar nästan av stolen när han ser hur hustrun går in till 100 procent i porrfilmen med höga stön och sexiga grimaser, men snart återfinner han lugnet. Lars stänger av filmen, lägger undan fjärrkontrollen, pustar ut och viskar för sig själv:

– Käre Gud … vilken himla tur att det bara var på film!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du fick dig ett skratt!