Fräckis: Anders skyndar till akuten med hemska skador – då avslöjas pinsamma jättetabben

Något som hängt med mig sedan barnsben är kärleken till fräckisar. Att skratta och ha roligt är så klart det stora nöjet, men att kunna ha roligt åt lite förbjudna ämnen kan också vara skönt och lite avdramatiserande.

Vad som händer i en fiktiv rolig historia har ju faktiskt inget med verkliga livet att göra och därför kan man tillåta sig själv att skratta åt det mesta. Just på grund av det tycker jag egentligen inte att det finns så många ämnen som man inte kan skoja om.

Det är ju liksom på skämt!

Sedan tycker jag överlag att vi är lite väl lättstötta emellanåt. Det vore härligare om fler kunde släppa loss, ha roligt och inte bry sig om vad som är okej och inte för en sekund. Som sagt – fräckisar har ju inget med verkligheten att göra!

Något för fräckisälskare

Givetvis kan man ha skilda åsikter om sådant här och det respekterar jag fullt ut, men den här roliga historien är av det lite grövre slaget. Jag tror att ni som har lite fräckare humor kommer att gilla den – och därför kände jag att det var givet att dela vidare den till er!

Det var då Anders som skyndade akut till läkarmottagningen med en hemskt illa bränd arm.

Han får mer eller mindre direkt komma in till läkaren.

– Vad hände här? frågade doktorn förfärat.

– Jag levde vildmarksliv och var nattvakt, svarar Anders. Jag råkade tyvärr slumra till och då drömde jag att jag satt bredvid en vacker flicka. Så slog jag armen om henne, men tyvärr så var det den heta kaminen i stället.

Doktorn, på nytt förvånad:

– Men ni har ju bränt handen nått fruktansvärt på den andra armen också!

– Ja, suckar Anders. Den stack jag in i ugnsluckan…

Jag tycker att den fräckisen är riktigt rolig, men dagen till ära så tänkte jag att vi skulle bjuda på en bonus-historia! Häng med här nedanför!

Johan var på krogen och träffade en riktigt snygg tjej. Efter några drinkar så vräkte han ur sig:

– Vad kan en sådan böna ha under kjolen?

– En tvättmaskin, viskade hon sensuellt i Johans öra.

Han följde sedan med henne hem och ”tvättade”.

Nästa helg så var de båda tillbaka på krogen. Johan smög fram och frågade om han kunde få ”låna tvättmaskinen” den här kvällen också.

– Nej! svarar hon bestämt. Du hade så lite tvätt, så du kan lika gärna handtvätta!

Tyckte du att någon av fräckisarna var rolig? Tryck då på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!