Fräckis: Benny får märkligt sextips från läkaren – men resultatet får gubben att skrika rakt ut i panik

Fräckisar, eller roliga historier som de också kallas, brukar få mig att skratta oavsett vilket humör på jag var på innan.

Det är något med dem som gör en glad, helt enkelt. De är ofta enkla att förstå, de är ofta lite barnförbjudna och har en slutkläm som nästan alltid är på gränsen till vad man får skoja om.

Den påhittade historien här nedanför är ett perfekt exempel på det, så jag vill passa på att varna eventuellt känsliga läsare för just den här fräckisen!

Benny och hans fru älskade varandra, men det hände ganska ofta att Benny kom i mål för tidigt i sängkammaren. För att råda bot på detta besökte Benny en läkare.

Jättemärkligt tips från läkaren

Väl inne på läkarens kontor förklarade Benny sitt problem.
– Du har absolut ingenting att skämmas över, det här är ett jättevanligt problem, svarade läkaren och fortsatte.

– Jag har haft många patienter med samma problem som du Benny. Jag brukar säga till dem att så fort de känner att de närmar sig så ska de göra något för att tappa fokus. Att skrämma upp sig själv brukar fungera bra, avslutade läkaren.

Benny tyckte att läkarens råd var något ovanligt men ändå lät vettigt, så på vägen hem stannade han vid en sportaffär och köpte sig en startpistol. Väl hemma fann han sin fru redan avklädd och redo i sängen.

Började närma sig…

Benny bestämde sig för att prova sitt nya knep på en gång så han klädde av sig och kröp ned bredvid frun. Startpistolen gömde han under en kudde.

Det upphetsade paret lade sig i en 69:a och efter bara någon minut kände Benny att han var nära, så han brände av ett skott med startpistolen.

Dagen därpå satt Benny åter inne på läkarens kontor.
– Rådet du gav mig var ju alldeles åt helvete! svor Benny.
– Jaså, fungerade det inte? frågade en förvånad läkare.
– Jodå, jag skrämde upp mig och kom inte för tidigt, fräste Benny.
– Men då är väl allt bra? undrade läkaren.
– Nä, frugan sket mig rakt i ansiktet och bet av mig ollonet!

Den här fräckisen är absolut i det grövsta laget men herregud så jag skrattade!

Tryck på dela-knappen om du tror att dina kompisar klarar av den här!