Fräckis: Bert blir totallurad av vacker glädjeflicka – oväntade kontringen får mig att skratta högt

Nu för tiden kan nästan vem som helst försöka lura en och det finns företag som i princip lever på att blåsa hederliga människor. Det är så klart för jävligt och det är bara att hoppas att det där kan minska, eller försvinna, så snabbt det bara går.

Mycket sådant där lömskt sker ju via nätet numera, men det finns trots allt fortfarande en del fuffens som försiggår i verkliga livet med.

Mannen i den här fiktiva, roliga historien åkte på lite av en bluff när han träffade en galant dam på krogen, men jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag läste hur det hela slutade.

Jag hoppas att även du ska gilla denna fräckisen!

Det var då Bert som var ute på den lokala krogen i Pajala. Efter en stund så träffade han en yngre, vacker kvinna i baren och de pratade en stund. Trots att hon spelade i en helt annan liga utseendemässigt än vad Bert gjorde så kände han att det allt var något extra på gång.

Hans kittlande misstanke besannades när tjejen efter en stund lutade sig fram och viskade:

– Ska vi inte gå iväg och fortsätta det här i din bil?

Sagt och gjort. 5 minuter senare satt de i Berts Volvo, men för att få vara ännu mer ostörda körde de en bit utanför staden till en liten skogsdunge där garanterat ingen skulle hitta dem.

Kände sig lurad

Bert och donnan började omgående hångla och snart så gled hans små händer in innanför hennes blus – men då tog det tvärstopp och kvinnan ryggade tillbaka.

– Vad nu? utbrister Bert chockat. Jag trodde du ville…

– Det är så här, sa kvinnan. Jag är i själva verket prostituerad och vill du gå ”hela vägen” så kommer det att kosta dig 500 kronor.

Bert blev aningen irriterad då han ju nu kände sig lite lurad, men han var samtidigt så pass sugen att han inte kunde motstå frestelsen.

– Okej, då! Kör till!

Paret hade sedan vilt sex i Volvons baksäte, men efter att det hela var avklarat satt Bert bara och stirrade ut i tomma intet.

– Vad är det med dig? frågade hon. Ska du inte köra mig tillbaka?

– Nja, svarade Bert. Jag är i själva verket taxichaufför och vill du tillbaka in till stan så kommer det att kosta dig 500 spänn.

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!