Fräckis: Blyge Arne får hett sextips av läkaren – men två timmar senare får det oanade konsekvenser

Nyhetsflödet kan idag ge en väldigt dyster bild av vår samtid. Det är mycket som inte går åt rätt håll och mycket som behöver förbättras för många av oss.

Då kan det behövas något som lättar upp sinnesstämningen litegrann och får en att dra på smilbanden. Något som nästan alltid får folk att skratta är en riktig fräckis!

Efter en klockren rolig historia är man alltid på lite bättre humör och har smilbanden uppåt – och det är ju faktiskt den bästa känslan som finns!

Här nedanför är en klassisk fräckis, som berättats i många olika versioner. Slutet är en riktig skrattkaramell – håll till godo!

Arne var nygift och väldigt oerfaren när det kom till det här med kvinnor och sex. Därför besökte han sin läkare för att samla på sig lite mer kunskap om hur man skaffar barn.

”Ta den kroppsdel som…”

Det här ägde rum förr i tiden på 1950-talet. Därmed var läkaren inte så frispråkig, utan försökte förklara på ett sätt som inte krävde runda ord.

Kryptiskt förklarade läkaren för den blyge maken:

– Jo, du tar då den kroppsdel som sticker ut längst på dig själv och stoppar den i den kroppsdel som buktar mest inåt på din kvinna. Sedan är det bara att vänta på att naturen har sin gång, sa läkaren.

Näsan rakt i arslet

Arne knatade hemåt och på vägen tänkte han att det måste väl ändå vara näsan på honom som läkaren syftade på – och stjärten på sin älskade fru.

Väl tillbaka i hemmet, två timmar efter läkarbesöket, så bad han därför sin fru att klä av sig och lägga sig på köksbordet med stjärten uppåt.

Själv satte han sig på en stol bakom och körde in näsan i arslet på henne. Efter att ha suttit en stund på det här viset ropade Arne med desperat stämma:

– Vad fan! Har inte naturen sin gång snart så spyr jag!

Tryck på DELA-knappen om du fick dig ett fniss – det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!