Fräckis: Blyge Lennart får nytt sextips av läkaren – 2 timmar senare får det oanade konsekvenser

Det finns mycket här i världen som bringar oss glädje, men inget är enligt mig ett så säkert kort som en bra fräckis. Efter en klockren rolig historia är man alltid på bra humör och har smilbanden uppåt – och det är ju faktiskt den bästa känslan som finns!

Tidigare i dag stötte jag på den här fiktiva, lilla berättelsen – och jag skrattade ljudligt över hela kontoret. Flera kollegor undrade vad som stod på, så jag fick samla den och dra fräckisen. Det blev, minst sagt, en succé.

Därför kände jag att jag var tvungen att dela den här historien med er! Man får ju aldrig gå miste om ett skratt – och nu hoppas jag att du får en glädjefylld och härlig dag!

Nygifte Lennart var extremt oerfaren när det gällde kvinnor och gick till sin lokala läkare då han ville få kunskap om hur man avlar barn.

Det här ägde rum på sena 50-talet, så läkaren var inte så frispråkig – utan han sa lite kryptiskt till den osäkre och blyge mannen:

– Jo, du tar då den kroppsdel som sticker ut längst på dig själv och stoppar den i den kroppsdel som buktar mest inåt på din kvinna. Sedan är det bara att vänta på att naturen har sin gång, sa läkaren.

Kör in näsan i arslet

Lennart gick hem och på vägen tänkte han att det måste väl ändå vara näsan på honom som läkaren syftade på – och stjärten på kvinnan. Väl tillbaka i hemmet, 2 timmar efter läkarbesöket, så bad han därför sin fru att klä av sig och lägga sig på köksbordet med stjärten uppåt.

Själv satte han sig på en stol bakom och körde in näsan i arslet på henne. Efter att ha suttit en stund på det här viset ropade Lennart med desperat stämma:

– Vad fan! Har inte naturen sin gång snart så spyr jag!

Tryck på DELA om du fick dig ett fniss! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!