Fräckis: Bonden blottar sig för unga pigan – men hennes reaktion får gubben att gråta som ett barn

November är en sån där riktig skitmånad, ursäkta uttrycket. Men det är grått ute, löven har ramlat ned från träden, temperaturen blir allt kallare och det är ännu långt till julens härliga familjemys.

Man kan med andra ord behöva något som piggar upp i höstmörkret, eftersom det inte är så lätt att bli på gott humör genom att titta ut genom fönstret.

Då är det riktig tur att det finns roliga historier, eller fräckisar som de också kallas. De brukar få folk att dra på smilbanden rejält.

Fräckisar har nästan alltid ett barnförbjudet tema och en slutkläm som får en att skratta lika mycket som man rodnar. Fräckisen här nedan är inget undantag – håll till godo och förbered dig på att skratta högt!

Det var en gång en by någonstans i Sverige. I byn fanns en storbonde, som hade blivit till åren.

Hans fru hade gått bort för många år sedan och för den mest delen drev han runt för sig själv i byn medan han skötte sina dagliga göromål.

Visade pigan hela byn

Men just den här dagen var bonden på osedvanligt gott humör, han skulle nämligen få en ny piga. Som traditionen påbjöd var det bondens uppgift att visa pigan var hon skulle bo och vilka sysslor som skulle utföras.

Bonden steg upp redan före gryningen och gjorde sig i ordning. Han hade ryktat hästarna dagen innan så att även de var i finaste skick. Sedan gav han sig av med häst och vagn för att hämta pigan.

Byn var inte jätteliten, och det var ganska många uppgifter att visa för pigan vilket gjorde att rundturen tog hela dagen.

Blixten slog plötsligt ned

Framåt kvällningen var bonden och pigan på väg hem, när blixten plötsligt slog ned rätt i ekipaget och hästen föll stendöd ned till marken, men bonden och pigan klarade sig helskinnade.

Bonden bodde lite utanför byn, så det var fortfarande en bra bit hem. Det ösregnade så att gå hela vägen hem med all pigans packning var uteslutet. De ville heller inte riskera att träffas av ytterligare en blixt.

Så de vände helt enkelt upp och ned på vagnen och kröp in under den för att få skydd mot regn och blixtar.

Bonden började känna lust

När de låg där, tätt intill varandra, så började bonden känna känslor han inte känt på många, många år. Han kände lust. Då det var så länge sedan han förförde en kvinna visste han inte riktigt hur han skulle gå tillväga, så han gick rakt på sak.

Han kröp ännu lite närmare, öppnade gylfen och drog ned byxorna. Sedan tog han fram snoppen och visade den för pigan.

– Den här, kära du, den här kan skapa liv, flåsade han fram varpå pigan tittade på penisen med skeptisk blick och svarade:

– Jaha okej, det låter ju bra. Kör in den i röven på hästen så att vi kan åka hem då!

Det var INTE den reaktionen bonden hade väntat sig!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får sig ett gott skratt idag!