Fräckis: Bonden chockar nya pigan med skamligt förslag – men se nu geniala kontringen!

Något som alltid får mig på riktigt bra humör är en härlig fräckis. Det har hängt med sig ända sedan jag var en liten grabb. Då brukade min morfar, som var en riktig skojare, alltid berätta roliga historier för mig.

Den ena var värre än den andra! Både mormor och mamma behövde hålla uppsikt så att jag fick höra de allra grövsta, men det tror jag faktiskt att morfar lät bli. Nu när jag själv kommit upp i åldrarna kan jag förstå varför den gamle gubben tyckte det var en sådan kul grej.

Att få andra att skratta är ju det bästa som finns! Därför kände jag att jag ville dela med mig av den här fräckisen till er. Jag tycker faktiskt att den är riktigt rolig!

Rolig historia

Det var bonden Larsson som hade fått en ny piga och för att hälsa henne välkommen så bestämde han sig för att visa henne runt i byn.

Han bad drängen spänna fast hingsten vid vagnen och sedan så for de iväg. Nu var samhället ganska stor så det tog dem nästan hela dagen att se hela området.

Det fina vädret slog från ingenstans över till regn och det började snart åska.

Plötsligt slog blixten ner i hästen – som dog på fläcken.

Det fanns inte så mycket för bonden och pigan att göra i det läget, så de bestämde sig för att ta skydd under vagnen i väntat på att det kraftiga regnet skulle avta.

Tar fram mandomen

När de legat där och kurat någon timme så började Larsson, som inte var speciellt van vid att vara så nära en vacker kvinna, få ovana känslor i kroppen.

Efter ytterligare en liten stund tog han plötsligt fram sin mandom, visade stolt upp den för pigan och sa:

”Den här, förstår du – den kan skapa liv.”

Pigan snörpte på munnen och sa:

”Jaha, det var ju bra. Kör in den i röven på hästen då, så kan vi åka hem…”

Jag tycker att denna fräckisen var riktigt bra! Håller du med? Tryck då på dela-knappen, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner!