Fräckis: Bonden ser MC-knutte ligga med hans vackra dotter – skriker 2 ord som får mig att skratta högt

Något som alltid får mig på glatt humör är en rolig fräckis!

Jag har älskat roliga historier sedan barnsben och jag tror aldrig att jag kommer sluta dela med mig av skämt och vitsar. Att få andra att skratta är ju faktiskt något av det bästa som finns – det finns ju en anledning till att ”delad glädje är dubbel glädje”-uttrycket är så populärt!

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i veckan! Jag hörde den första gången på 80-talet, men då i lite annan tappning. Jag måste säga att den är riktigt klockren – och jag skrattade högt på slutet!

Hoppas att du ska göra detsamma!

Rolig fräckis (fiktiv)

Den gamle motorcykelälskaren hade nu avlidit och en avlägsen släkting fick då ärva hans kära Harley Davidsson. I testamentet fanns det dock vissa villkor:

Motorcykeln skulle vårdas ömt och det var bland annat otroligt viktigt att alltid smörja in den fina skinnsadeln med vaselin om det var fuktigt eller regnade ute.

Arvtagaren blir givetvis överlycklig, stoppar på sig en burk vaselin och drar iväg. Efter ett tag märker han att han är vilse och stannar vid en förfallen stuga på landsbygden och knackar på.

PxHere

Dörren öppnas och där står bonden, hans fru, dotter och en piga. Arvtagaren talar om att han kört vilse och undrar hur han ska köra för att ta sig vidare till närmsta bensinmack.

– Inte ska du behöva köra vidare nu när det skymmer. Kom in, så får du lite mat, säger bonden.

När knutten stiger in innanför dörren får han se att det finns drivor med disk överallt i hela köket – utan på spisen, köksbordet och stolarna.

– Hur kommer det sig att ni har så mycket disk? Jag menar … ni är ju i alla fall 3 fruntimmer i stugan.

– Ja, säger bonden. I den här stugan så har vi den seden att vi är tyst medan vi äter. Den som talar får diska.

– Jaha! Då vet jag, säger arvtagaren och sätter sig till bords.

Kvinnorna säger inget

Först så blir det förrätt och när den är uppäten flyger plötsligt fan i mannen och han tar med sig dottern in i kammaren och sätter på henne! Inte ett knyst säger hon under hela akten. Inte ett stånk eller stön – ingenting! Hon bara ligger där och småler hela tiden.

De går ut i köket igen och nu är det varmrätt. När den är uppäten så tar motorcykelknutten med sig pigan in i kammaren. Samma visa där. Inte ett knyst, inte ett läte kommer från hennes läppar. Hon ligger bara och flinar nöjt.

PxHere

Sedan blir det dags för efterrätt och under tiden de äter så funderar mannen hur han ska göra. Han bestämmer sig för att även sätta på frun i huset. Samma visa som tidigare utspelar sig. Frun säger ingenting, inte ett pip yttras. Hon ligger bara och ler.

De går ut i köket igen och där är det dags för kaffe då mannen får se att det börjat regna ute. Han river upp vaselinburken ur fickan och öppnar den.

Då vrålar bonden:

– JAG DISKAR! JAG DISKAR!

Haha! Jag tycker att denna fräckisen är helt klockren! Håller du med? Tryck då på dela-knappen, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!