Fräckis: Brandmannen föreslår vild sexlek för frugan

I ett äktenskap gäller det att ta hand om varandra, oavsett om man varit gifta länge. Man vill inte såra sin älskade partner.

Därför gäller det att vara försiktig när det kommer till kritik gällande partnerns eventuella tillkortakommanden i sänghalmen. Man får försöka vara varlig och lite subtil så att budskapet går fram utan att säga det rakt ut.

I fräckisen här nedanför går det inte riktigt som planerat – mycket nöje!

Karl var en lycklig man. Han hade precis klarat det sista provet för att bli brandman. Stolt som en tupp for han hem för att berätta de glada nyheterna för sin älskade fru Felicia.

”Prova det här…”

Han jazzade in genom dörren och berättade de glada nyheterna för frun Felicia, som gratulerade och frågade sedan hur dagen hade gått.

– Jodå, jag fick lära mig deras system innan jag gick hem. När ettan ringer drar vi på oss jackorna, när tvåan ringer glider vi ned för stången och när trean ringer drar vi iväg. Jag tänkte att vi kanske skulle prova samma system här hemma? log Karl.

Han fru funderade lite på vad han menade, men hon var så stolt över att han klarat brandmansprovet så hon gick med på det.

”Tre – då kör vi igång”

Karl förklarade sedan det nya hemmasystemet.

– Vad kul! När jag ropar ett tar du av dig alla kläder, när jag ropar två hoppar du ned i sängen och när jag ropar tre så sätter vi igång!

Felicia tyckte att det lät som ett bra förslag.

”Vad betyder det?”

Nästa kväll kom Karl hem från sitt nya jobb och ropade ett när han kom innanför dörren och frun Felicia hoppade ur kläderna direkt.

Sedan ropade han två och Felicia slängde sig i sängen dit Karl snabbt kom och lade sig bredvid.

Karl ropade tre och de satte igång sin sexakt. Då skrek Felicia plötsligt:

– Fyra!

– Vad betyder det? undrade Karl förvånat. Felicia suckade och vände sig om.

– Mera slang, du är ju inte ens i närheten av elden!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!