Fräckis: Brandmannen inför nytt ”system” för sexlivet med frun

När man ska föra fram kritik så är det många gånger bäst att vara lite försiktig och smidig. Att skrika, gapa och skälla fungerar sällan – utan att få fram vad man menar på ett lite mer sjysst sätt är oftast betydligt mer effektivt.

Det här gäller så klart även inne i sänghalmen. Att säga till någon att han eller hon är en usel älskare slår sällan väl ut. Att i stället lite lätt hinta om vad som kan bli bättre är betydligt snällare. Då blir det nog dessutom många gånger enklare att ta sig vidare för att förbättra situationen.

Det här är en rolig historia som jag snubblade över på nätet tidigare i dag. Jag fick mig ett sådant där riktigt gott skratt och kände då att jag måste dela den här med er. Delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje!

Nya sexsystemet

Det var den nyblivna brandmannen Lars som kom hem från jobbet och berättade för frun om systemet som de har på brandstationen:

– När ettan ringer så tar vi på våra jackor. När tvåan ringer så glider vi nerför stången. Och när trean ringer är vi redo att köra iväg!

Pixabay

Lars fortsätter:

– Så nu tänkte jag att vi skulle ha samma system här hemma. När jag ropar ”ett!” så klär du av dig alla kläder. När jag ropar ”två!” så hoppar du ner i sängen. Och när jag ropar ”tre!” – då jäklar sätter vi igång…

Frun tycker att det låter väldigt bra!

Följande kväll när mannen kommer hem så ropar han ”ett!”, varpå frun tar av sig alla kläder. Maken ropar sedan ”två!” och hustrun lägger sig i sängen. Han ropar då ”tre!” – och de börjar omgående ha passionerat sex.

Plötsligt, efter någon minuts intensivt älskande, skriker frun:

– Fyra!

Maken blir helt stilla och frågar:

– Va? Vad fasen betyder det?

– Mera slang, svarar frun. Du är inte ens i närheten av elden!