Fräckis: Daniel har problem med för tidig utlösning – läkarens ovanliga tips får honom att slita av sig byxorna

Det spelar ingen roll vem du är – alla har vi våra små hemligheter som vi skäms över och aldrig berättar om för andra. Vissa saker håller man till och med hemligt från sin partner.

Är problemen av medicinsk karaktär så kan man lyckligtvis gå till läkare eller andra experter som kan ge oss råd eller medicin som råder bot på våra åkommor.

Men det blir inte alltid som man tänkt sig, vilket den här fräckisen verkligen bevisar.

Jag kan faktiskt inte hålla mig för skratt på slutet!

Daniel hade problem med för tidig utlösning, han höll sällan ut mer än någon minut när han hade sex med sin älskade fru.

”Inget att skämmas över”

Till slut blev Daniel allt mer desperat och ville kunna hålla ut längre under sex, så han bestämde sig för att uppsöka en läkare.

– Det är absolut inget som du behöver skämmas för, sa doktorn. Jag har haft många patienter före dig som haft samma problem. Jag brukar säga åt dem att så fort de känner att något är på väg att hända innan det är dags, så ska de göra något som får dem att komma av sig. Bli skrämd, är ett bra exempel.

Daniel tyckte att det lät som helt rätt väg att gå. På vägen hem stannade han därför till vid en sportaffär och köpte en startpistol som förhoppningsvis kunde uppfylla hans speciella önskemål.

När Daniel kom hem låg redan frun i sängen utan en tråd på kroppen. Maken tyckte att han lika gärna kunde testa det nya knepet på en gång.

Slet av sig brallorna

Han slet av sig kläderna och kröp ner till sin kära hustrun och började gosa. Pistolen smög han in under huvudkudden. Efter två minuter i ställningen ”69:an” kände Daniel att det var något på gång, så han smög fram pistolen och brände av ett skott.

Nästa dag satt Daniel åter i läkarens väntrum. När han väl kom in till doktorn sa han:

– Rådet du gav mig var ju alldeles åt helvete!

– Vad hände? undrade läkaren.

– Visserligen skrämde jag mig så att det inte gick för tidigt…

– Men det var väl bra? sa doktorn glatt.

– Jovisst, men frugan sket mig i ansiktet och bet av mig halva ollonet!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du skrattade!