Fräckis: Dottern blir påkommen när hon använder sin vibrator

När hösten är i antågande behöver man något uppiggande som får en på bra humör.

Vad passar då bättre än en fräckis eller rolig historia? Att få skratta gott en stund kan göra susen om man är lite nedstämd och dyster.

Den här fiktiva lilla berättelsen (nedan) är en av mina favoriter. Jag hörde den första gången för flera år sedan – och den är lika rolig varenda gång. Dessutom lite av det fräckare slaget, vilket jag personligen tycker är en stor bonus!

Hoppas att även du med ska få dig en rolig stund!

Föräldrarnas oväntade upptäckt

En mamma passerar sin dotters stängda sovrumsdörr. Då hör hon plötsligt ett konstigt och surrande ljud som verkar komma inifrån rummet. Hon öppnar dörren och får då se sin dotter ge sig själv en ordentlig omgång på sängen med en enorm vibrator.

Helt chockad av synen frågar mamman:

– Vad i hela friden gör du?!

– Men mamma, svarar dottern. Jag är 32 år och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred.

Bild: Shutterstock

Dagen efter går pappan förbi och hör då samma surrande ljud komma inifrån dotterns rum. När han smäller upp dörren möts även han av en chock då dottern ligger på sin säng och har en intensiv kärleksstund med sin vibrator.

– Vad tusan håller du på med?! utbrister pappan.

– Men pappa, säger dottern. Jag är 32 år och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred.

Hör ljud inifrån vardagsrummet

Några dagar senare kommer mamman hem efter att ha varit och handlat mat. När hon börjar packa upp varorna i köket hör hon det där surrande ljudet igen, men nu kommer det inifrån vardagsrummet.

Hon smyger försiktigt in och ser då att hennes make sitter i soffan med ögonen riktade mot TV:n. Vibratorn ligger på sätet bredvid och surrar för fullt.

– Vad i hela friden gör du? frågar hon.

– Stör inte, svarar pappan med en tom blick. Jag kollar på fotbollen med min svärson…

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!