Fräckis: Dottern och hennes älskade vibrator

När det snöar, regnar eller blåser kallt så behöver man något lite uppiggande som får en på glatt humör och då passar väl inget bättre än en härlig fräckis? Det är i alla fall min åsikt – och att skratta gott får alltid mig att må bra i hela kroppen.

Vi har alla våra knep för att livas upp en gnugga, men så fort någon i min närhet är lite nere så brukar jag försöka bättra på stämningen med en rolig historia. Det brukar alltid väcka några leenden och då försvinner tankarna på det där trista och gråa en liten stund.

Den här fiktiva, lilla berättelsen är faktiskt en av mina absoluta favoriter. Slutpoängen är helt underbar – och jag skrattar lika mycket varje gång!

Hoppas att även du ska gilla den här roliga historien!

Dottern och vibratorn

En mamma passerade sin dotters stängda sovrumsdörr och hörde då ett konstigt, surrande ljud som verkade komma inifrån rummet. Hon öppnade dörren och då fick se flickan ge sig själv en rejäl genomgång med en stor vibrator.

Helt chockad av upptäckten så frågade hon:

– Vad i hela friden sysslar du med?

Dottern svarade:

– Mamma, jag är 35 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred!

Dagen därpå så gick pappan förbi och hörde samma surrande ljud komma inifrån dotterns sovrum. När han slog upp dörren och steg in såg han sin dotter älska passionerat med sin vibrator.

Han frågade, mycket upprört, vad tusan hon sysslade med. Dottern svarade:

– Pappa, jag är 35 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred!

Hörde ljud från vardagsrummet

2 dagar senare kom frun hem från mataffären. När hon packade upp varorna i köket så la hon märke till det där surrande ljudet igen – men den här gången kom det inifrån vardagsrummet.

Hon smög försiktigt in och fann då sin make sittandes i soffan med ögonen riktade mot TV:n. Vibratorn låg på sätet bredvid och surrade för fullt.

Wikimedia Commons

Frun frågade:

– Så vad i helvete håller du på med?

!Maken tittade tomt på henne och svarade:

– Stör inte. Jag tittar på hockeymatchen med min svärson…

Tryck nu gärna på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!