Fräckis: Elin är livrädd inför bröllopsnatten – får sitt livs chock när detta avslöjas

En rolig historia kan förgylla vilken dag som helst, både för en själv och för andra. För som alla vet, sprider sig ingenting lika snabbt som ett leende!

Nu tänkte jag bjuda på en riktig fräckis för oss med lite vågad humor. Jag ramlade över den på internetforumet Reddit, och skrattade verkligen gott åt sista raden.

Den tar fart under en bröllopsnatt, där både brud och brudgum har ett varsitt erkännande att dela med sig av…

bröllopsnatt
Bildkälla: Shutterstock

Det var då Elin och hennes partner, som hade sparat sig tills de var gifta. Så småningom var den stora dagen framme, och efter de sedvanliga ceremonierna rusade det nygifta paret till sitt hotellrum för en oförglömlig bröllopsnatt.

Men innan de gick in, vände sig en osäker och generad brud mot sin make. Livrädd för hur han skulle reagera, viskade hon:

”Älskling, jag har en sak att berätta. Jag har använt en sån här stoppad bh hela tiden, mina bröst är så små…”

Kärleksfullt svarade maken:

”Det är okej älskling, jag älskar dig lika mycket ändå, stora bröst eller inte! Men nu när du har sagt det, så känner jag mig tvungen att avslöja något också. Jag har en penis i bebisstorlek..”

”Det är helt okej älskling, jag älskar dig lika mycket oavsett!”, svarade hon tillbaka.

De fortsatte in i sängkammaren. Brudgummen började klä av bruden och visst, hon var platt som en strykbräda. Han kysste henne lika passionerat, och samtidigt böjde hon sig efter hans bälte. Hon började knäppa upp knapparna, drog ner byxorna, tog en titt… och nästan svimmade.

Maken skvätte lite vatten på hennes ansikte tills hon fick medvetandet tillbaka. Då mumlade hon:

”Men, älskling, du sa ju att du hade en penis i bebisstorlek!”

”Ja visst, älskling. Den är ju 50 centimeter lång och väger 3500 gram!”

Var inte snål nu, DELA om du skrattade! ?