Fräckis (fiktiv): 18-årige Johan får jobb på Apoteket – när sexiga kunden ska köpa tamponger går allt åt helvete

Är det något som alltid piggar upp så är det en rolig historia. En rolig historia kan handla om precis vad som helst, även om de ofta gränsar lite till det barnförbjudna och lika ofta har en slutkläm som får de flesta att rodna. Det som gör roliga historier, eller fräckisar som de också kallas, så roliga är att de alltid innehåller dråpliga situationer och missförstånd som nästan vem som helst av oss skulle kunna göra. Fräckisen här nedanför är inget undantag – håll till godo!

Johan var 18 år gammal och hade precis slutat gymnasiet. Som för alla andra i den åldern gällde det nu att hitta ett jobb. Dels för att få in lite pengar att leva för och dels för att föräldrarna tjatade så jäkla mycket på att han bara låg hemma på soffan. Via en gammal klasskamrats föräldrar så lyckades han få jobb på det lokala apoteket hemma i byn. Allt var klang och jubel tills Johan skulle göra sin första dag som anställd.

Tappade ut allting

Efter att ha fått en genomgång av hur kassa-apparaten fungerade, hur lagret sorterades och vad man skulle tänka på så var det dags att börja arbeta. Då kom det in en kvinna som gick raka vägen fram till kassan och frågade efter tamponger. Johan blev högröd i ansiktet och tyckte det hela var ytterst pinsamt. Han dök ned bakom disken för att leta fram tampongerna men han var så nervös att han tappade ut alla ur förpackningen medan han stammande bad om ursäkt till den allt mer irriterade kunden. Johans chef såg allt detta på avstånd och så fort kunden fått sina tamponger och gått ut genom dörren kallade han till sig Johan.

”Så här får det inte gå till!”

Chefen tog med Johan in på kontoret.
– Så här får det absolut inte gå till. Du måste för fan vara avslappnad och naturlig mot kunderna, det här är ett apotek för guds skull! skrek chefen.
Moloket kilade Johan hem från sin första jobbdag men gav sig fan på att göra bättre ifrån sig nästa dag. Han skulle uppträda naturligt och avslappnat, minsann.

Bad om att få köpa bomull

Nästa dag gick Johan till jobbet fast besluten om att inte bli nervös och uppträda så naturligt han bara kunde. Han kom fram till jobbet och installerade sig själv bakom kassa-apparaten. Efter en stund kom det in en kund, och det var inte vilken kund som helst. Det var den snyggaste tjejen Johan någonsin sett. Blond, blåögd och med ett par bröst som gjorde Johan vimmelkantig. Tjejen kom fram till kassan och bad om att få köpa ett paket bomull.
Johan var mer nervös än någonsin men upprepade mantrat ”var naturlig” i sitt huvud. Så Johan bestämde sig för att skämta till det lite.
– Jaså, du rullar egna?

Tror ni Johans chef blev nöjd med Johan efter det svaret? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag!