Fräckis (fiktiv): 3 kvinnor jämför sina bröst i bastun

Något som alltid får mig på bra humör är en rolig historia. Speciellt sådana av lite fräckare karaktär. När berättelser ändå är påhittade så tycker i alla fall jag det är skojigare om de är lite förbjudna eller smågrova.

Min morfar brukade alltid dra vitsar och skämt för mig och sedan har det följt med mig upp i vuxenlivet. Många möten på jobbet brukar jag numera inleda med en liten fräckis och det får så gott som alltid alla på bra humör.

I en värld med massvis av allvar och hemskheter så skadar det ju faktiskt inte att skratta lite titt som lätt. Delad glädje är dessutom dubbel glädje – det är ett ordspråk jag tycker är si himla klockrent!

Den här roliga historien hittade jag nyligen på nätet och jag fick mig ett riktigt gott skratt. Jag testade den sedan på en arbetskamrat och det blev garv över hela kontoret. Hoppas nu att även du ska tycka att den här fräckisen är rolig!

I den lokala dambastun

Det var på det lokala badhuset i Kiruna som 3 medelålders kvinnor satt inne i damernas bastu.

Bild: Pixabay

Av någon märklig anledning så började de plötsligt att ta av handdukarna och jämföra sina bröst.

Den ena (Eva) hade pyttesmå, den andra (Anna) hade förhållandevis fasta och välformade medan den tredje kvinnan (Åsa) hade väldigt hängande bröst.

Bild: iStock

– Oj, sade kvinnan med de välformade tuttarna och tittade på främlingen. Det var väldans vilka hängbröst du hade!

– Ja, blev svaret från Åsa. Det beror nog på att min make tycker så himla mycket om att klämma på och dra i dem.

– Jo, det gör min man också, sa Anna. Men vi sover i samma rum…

Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på en rolig fräckis!