Fräckis (fiktiv): 3 väninnor åker till nya varuhuset för att hitta varsin man

I dagens samhälle tycker jag det gnälls väldigt mycket. Folk går runt och är sura över det mesta. Visst kan livet kännas lite visset ibland men tänk vad mycket roligare allt blir om man fokuserar på det positiva istället för det negativa.

Personligen försöker jag alltid skratta och ha så roligt det bara är möjligt hela tiden.

De stunder jag dock känner mig lite nere brukar jag alltid läsa en rolig historia för de får mig alltid på bra humör!

Särskilt roliga är de historier som kallas fräckisar för de är alltid lite barnförbjudna och de får mig alltid att skratta högt rakt ut.

Just den här fräckisen hittade jag på nätet häromdagen och den var så rolig att jag vill dela med mig av den här nedan – håll till godo!

 

Ett nytt stort varuhus hade öppnat i staden och det var alla kvinnors dröm – man kunde nämligen välja ut sin blivande man på varuhuset.

Fem våningar fulla av män

Varuhuset hade hela fem våningar som alla var fyllda till bredden av män som ville gifta sig. Männens positiva egenskaper ökade ju högre upp man bemödade sig med att gå.

Dock fanns det vissa regler: när man väl öppnat dörren till en våning så kunde man inte längre vända tillbaka nedåt igen. Man var antingen tvungen att välja en man från det våningsplanet – eller lämna varuhuset och aldrig mer komma tillbaka

Spralliga och förväntansfulla

De tre singelkvinnorna Lina, Emma och Hanna bestämde sig för att pröva lyckan i varuhuset då ingen av dem hade någon karl och de gärna ville gifta sig innan det var för sent för barn och familj.

Glatt gick de in i varuhuset och upp till första våningen. På dörren satt en skylt som löd:

”Dessa män har fast jobb och älskar barn.”

Väninnorna läste skylten och konstaterade att ”visst, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn – men vad finns längre upp?”

Fortsatte uppåt

Så de traskade upp till våning två, på den dörren satt en skylt som löd:

”Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser oerhört bra ut.”

”Mycket bättre, men tänk om det blir ännu bättre högre upp”, tänkte kvinnorna och gick upp till våning tre.

På den dörren satt en skylt som löd:

”Dessa män har välbetalda jobb, ser oerhört bra ut, älskar barn och hjälper alltid till med hushållsarbetet.”

”Wow, vad frestande! Men vi är ju inte högst upp ännu”, tänkte trion och knatade vidare uppåt.

”Åh, käre gud!”

När de kom till fjärde våningen såg de en skylt på dörren där det stod:

”Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser oerhört bra ut, hjälper alltid till med hushållsarbetet och är extremt romantiskt lagda.”

”Åh, käre Gud! Det här är ju nästan för bra för att vara sant! Men tänk vad som finns allra högst upp, där måste drömmannen garanterat stå och vänta” utbrast kvinnorna gemensamt.

De tog sig hela vägen upp till femte våningen.

Andfådda nådde de fram till dörren och läste vad som stod på dörren:

”Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jäkla omöjliga att behaga. Utgången finner ni till höger…”

Slutet fick mig att skratta så tårarna sprutade! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag – det kommer de garanterat uppskatta!