Fräckis (fiktiv): Chefen gör det förbjudna med sekreteraren

Vi tolkar alla situationer på olika vis. Något som jag uppfattar på ett sätt kanske du ser på med helt andra ögon. Det är så vi är skapta och så lär det förbli, men det kan också vara givande att förstå hur människor i ens omgivning tänker kring specifika situationer.

Det kan dock uppstå krockar när man inte uppfattat vissa lägen på samma sätt. Det tenderar i många fall att leda till pinsamheter, men oftast brukar det gå att sopa under mattan ganska snabbt. De flesta av oss är ju rätt lösningsorienterade.

Det blev dock knepigare för mannen i den här fiktiva, roliga historien. Fräckisen är skriven i form av en bekännelse – och när jag kom till sista raden kunde jag inte hålla tillbaka skrattet.

Slutklämmen är både oväntad och hysteriskt rolig!

En man, som är chef på ett större företag, får frågan hur det kommer sig att han skilde sig – och han svarar:

”Jo, det var som så att jag fyllde jämnt förra månaden. Min fru sa dock inte grattis. Det visade sig också att även mina föräldrar och båda barn hade glömt.

Firas av sekreteraren

Så jag gick till jobbet. Ingen av mina kollegor sa grattis, men när jag gick mot mitt kontor och passerade min sekreterare så sken hon upp som en vacker sol.

– Stort grattis på födelsedagen, chefen!

Bild: PxHere

Då kände jag mig plötsligt speciell. Sedan bjöd hon till och med ut mig på lunch och frågade, med vad jag anade var en lite flörtig ton, om jag inte ville komma hem till henne senare på kvällen.

I och med att ingen annan verkade komma ihåg mig, så tackade jag ja till erbjudandet.

Några timmar senare stod jag där utanför min sekreterares dörr. Det vore en lögn att säga att jag inte var lite pirrig – jag brukade aldrig vara själv med en så vacker, yngre kvinna.

Går till sovrummet

Väl där inne serverades jag ett glas vin och vi satte oss ner i hennes bekväma soffa intill varandra. Kort därefter reste hon sig dock upp och sa att hon skulle gå till sovrummet.

– Jag tänkte byta om till något som passar lite bättre för tillfället.

Oj, oj, oj! Nu jäklar händer det grejer, tänkte jag.

5 minuter senare kom hon ut med tårta, min fru, mina barn och mina närmaste kollegor. Alla sjöng för mig medan jag satt där i soffan…

Helt naken.”

Var inte snål nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt!