Fräckis (fiktiv): Föräldrarna skickar ut 10-årige Johan på balkongen

Att skratta och vara glad är en väldigt viktig del av livet. Att skratta så ofta och mycket man kan förlänger verkligen livet, så enkelt är det bara. Att gå genom livet och muttra och morra över allt runtomkring en gör ingen glad, varken en själv eller människorna runtomkring.

Det är dock lättare sagt än gjort att gå runt och vara glad vareviga dag. Ibland har man sämre dagar, det är inte mer med det. Men om man har en dag då man känner sig lite mulen, kan man alltid pigga upp sig själv med en rolig historia, det brukar nästan alltid fungera.

Den här roliga historien, som självfallet är helt påhittad, tyckte mina kollegor var så rolig att jag nu vill dela med mig av den till er här. Håll till godo!

Ove och Elin var lyckligt gifta. Tillsammans hade de en tioårig son vid namn Jim. Jim var underbar på alla sätt och vis men han tog väldigt mycket tid i anspråk, vilket inte gav föräldrarna så mycket tid för sig själva.

Halvår utan sex

Till slut hade den energifulle sonen hållit sina föräldrar så upptagna att de inte hade haft tid att ha sex med varandra på ett halvår.

Både mor och far började vid det här laget bli mer än lovligt sexuellt frustrerade och en dag fick de nog – de var tvungna att ha sex.

För att uppehålla Jim kom de på att de skulle skicka ut honom på balkongen där han skulle få rapportera om vad som hände i grannskapet.

Så fort Jim klev ut på balkongen slet föräldrarna av sig kläderna och skred till verket.

”Va? Hur vet du det?!”

Jim började rapportera från balkongen.

– En bil bogseras bort från grannarna. En ambulans stannade till vid Olssons precis nu. Emil tvärsöver verkar ha fått en ny cykel och Johnny Bengtsson har sex med sin fru.

Det sista som sonen sa fick föräldrarna att abrupt avbryta sin vilda sexakt.

– Va?! Hur vet du det?! ropade de oroligt ut på balkongen varpå Jim svarade:

– Deras son står också på balkongen.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!