Fräckis (fiktiv): Gittan skvallrar om makens skandalösa beteende – men hans version får nätet att gapskratta

Något som alltid fascinerar är skillnaden mellan kvinnor och män. Många gånger ger man sig ut på hal is när man ska fundera kring sådant där i och med att det mesta är personligt – och det är sällan man kan dra alla män eller kvinnor över en kam.

Samtidigt är sådana där stereotyper ganska roliga att skämta om!

Det är säkerligen individuellt det också, men tidigare i dag stötte jag på den här fiktiva roliga historien som anspelar just på skillnader könen emellan. En klassisk sådan är ju att vi har olika sån på romantik – och det är precis vad den här fräckisen handlar om.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt och det hoppas jag att du med ska få! Det finns ju faktiskt inte härligare än att skratta, så jag håller tummarna för att även du ska gilla den här!

Det var två nära väninnor, Gittan och Lena, som satt på att fik och skvallrade. Gittan berättade förfärat om sin hemska gårdag med maken.

”Total katastrof”

– Jag och Gösta hade sex i går… total katastrof. Han kom hem från jobbet, slängde i sig middagen på fem minuter, sedan hade vi sex i tre minuter och sekunderna senare somnade han. Själv då?

Lena lyssnade och tittade drömmande ut i luften och svarade:

– Helt otroligt! Janne bjöd mig på romantisk middag på en restaurang som jag valt, vi promenerade hem hand i hand i över en timme. Väl hemma så tände han några doftljus och så hade vi underbart förspel i en timme.

Lena suckade njutningsfullt och fortsatte:

– Sedan hade vi hett sex i minst ytterligare en timme. Till slut, kan du tänka dig, så låg vi och småpratade i över en timme! Det var som en dröm…

”Helt klockren kväll, alltså!”

Deras respektive partners, Gösta och Janne, satt på en pub några kvarter bort och gick även de igenom gårdagskvällen.

– Vi låg i går, jag och Gittan. Helt klockrent! Kom hem från jobbet, middagen var redan klar, åt, hade sex, sedan somnade jag. Kan ju fasen inte bli bättre, helt klockren kväll alltså! Själv då?

”Inte gott men jävligt dyrt”

Janne svarade med nedstämd röst:

– Total katastrof! Kom hem från jobbet och elen hade gått. Fick bjuda ut tanten på middag. Inte gott, men jävligt dyrt, hade sedan inte råd med taxi, så vi fick promenera hela vägen hem. Vi kom hem, fortfarande ingen el, så blev tvungen att tända några ljus.

Janne suckade tungt och fortsatte:

– Jag var så irriterad att det tog mig en helt timme för mig att ens få upp den, sedan kunde jag inte komma på över en timme heller. Frustrerande som fasen! När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. I en hel jävla timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns…

Jag tycker att denna fräckisen var riktigt rolig! Tryck gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida skrattet vidare till dina vänner!