Fräckis (fiktiv): Johnny är otrogen med kompisens fru – då får hon ett SMS med skakande detalj

Fräckis (fiktiv): Johnny är otrogen med kompisens fru – då får hon ett SMS med skakande detalj

Det här med roliga historier är något som hängt med mig från barnsben hela vägen upp i vuxen ålder. Framför allt är det då den kategori roliga historier som kallas fräckisar som alltid roat mig.

Fräckisar är lite förbjudna och har nästan alltid en slutkläm som är lika barnförbjuden som rolig.

Från att ha viskats om det på skolgården som barn till att skicka vidare fräckisar till vänner på nätet idag – de har alltid funnits där och alltid fått mig att skratta lika mycket.

Fräckisen här nedanför hittade jag på nätet för en tid sedan och jag skrattade så jag satte kaffet i halsen!

Johnny och Anders hade varit vänner i flera år. Men trots det så kände Johnny en stark dragning till Anders fru, Maria. En förbjuden åtrå, han visste ju att han inte fick ge efter för sina lustar. Men en midsommar, när både en och tre snapsar passerat strupen, så kände Johnny en hand på sitt lår. Marias hand.

Älskade hela natten lång

Senare samma kväll, när både Johnnys fru Agneta, och Anders hade somnat in smög Johnny och Maria iväg ned till badplatsen där de firat midsommar.

Där älskade de vilt hela natten tills solen började gå upp i horisonten. Då smög de skamsna tillbaka in till sina respektive.

Åren gick men Johnny och Maria kunde inte hålla sig från varandra. Så fort deras respektive var iväg så sågs de och pippade tils de inte orkade mer.

Självklart skämdes de båda, men samtidigt hade de det så skönt tillsammans att det inte gick att sluta.

”Jävlar, jag måste dra”

En natt när båda var ensamma låg de, som vanligt, i sängen och älskade för glatta livet när Marias telefon plötsligt började pipa hejvilt.

Johnny rullade av Maria som sträckte sig efter telefonen.

– Det är Anders som skriver, utbrast Maria förvånat!

– MEN VA?!?! Jävlar, jag måste dra på en gång innan han kommer! skrek Johnny, varpå Maria svarade.

– Nej du, det är ingen fara. Han spelar tydligen poker med dig…

Slutet får mig verkligen att vika mig dubbel av skratt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt det här – det kommer de garanterat att uppskatta!