Fräckis (fiktiv): Lille Per rusar in under föräldrarnas vilda sexakt

Barn har ett lite annat sätt att se på världen än oss vuxna.

Det kan ta sig i massvis av olika uttryck, men det brukar vara väldigt charmigt att beskåda när våra små tar sig an världens alla utmaningar och konstigheter.

Den här fiktiva, roliga historien är ett klockrent bevis på det – och jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag kom till slutet.

Vad som då avslöjades blev minst sagt en överraskning för den lille pojkens mamma.

Den här fräckisen blir aldrig gammal och är en av mina absoluta favoriter. Hoppas att även du ska tycka att den är rolig!

 

En dag kom lille Per hem tidigt från skolan. Han går upp till övervåningen för att se om mamma och pappa är hemma. När pojken rusar in i föräldrarnas sovrum möts han av synen att mamma sitter uppe på pappa. Båda är spritt språngande nakna.

Mamman får panik

5-åringen tittar förvirrat på sina föräldrar.

– Per … hej, gubben! Gå in till ditt rum så kommer jag om en liten stund, säger mamman panikslaget.

Pojken gör som hon säger, går in på sitt rum och börjar leka med bilar. Eter några minuter kommer sedan mamman in. Hon nu är påklädd och sätter sig intill sin son.

– Per … vad såg du exakt när du kom in till vårt rum förut?

– Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage, svarar den lille pojken.

Pers mamma tänker då att han nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex – och bestämmer sig därför för att säga något annat.

Trycker ut luft ur magen

Då får hon en genial idé.

– Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med? frågar hon.

– Det är allt jag såg, men jag har ingen aning om vad ni gjorde, svarar pojken.

– Jo, du förstår … när man blir lika gammal som jag och pappa behöver man få motion. Och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna och jag sätter mig på honom. Sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut och han blir smal igen, förklarar mamman och känner sig nu väldigt smart.

– Men mamma, du vet väl att det är helt meningslöst? säger Per.

– Vad menar du? undrar hon förvånat.

– Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgonen och du har gått till jobbet så ser jag att grannen Anette brukar komma över. Då blåser hon alltid upp pappa igen!

Snåla inte nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!