Fräckis (fiktiv): Pappa hittar dottern med enorm vibrator – reaktionen är helt klockren

Om det är något som alltid får mig på bra humör, så är det en klockren fräckis. Har man en lite dålig dag så är det bara att leta upp en rolig historia, så brukar mungiporna snart peka åt rätt håll igen.

Det är ju skönt att ha den här typen av knep för att lätta upp humöret. Jag tror inte att någon av oss trivs med att vara sur eller nedstämd.

Därför tänkte jag bjuda på en av mina absoluta favoriter i dag. Den här fiktiva fräckisen har några år på nacken, men jag måste nästan säga att den blir bättre för varje gång. Jag får mig i alla fall alltid ett gott skratt när jag hör den.

Slutet är helt fantastiskt – hoppas nu att även du ska få dig ett skönt garv!

En mamma går förbi sin dotters stängda sovrumsdörr. Då hör hon plötsligt ett konstigt, lite surrande ljud som verkar komma inifrån rummet.

Hon öppnar dörren och får då se sin dotter ge sig själv en rejäl omgång med en enorm vibrator.

35 år och ogift

Chockad av upptäckten frågar mamman:

– Vad i hela friden sysslar du med?

Shutterstock

Dottern svarar:

– Mamma! Jag är 35 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en man som jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred!

Dagen därpå så går pappan förbi och hör samma lite surrande ljud komma inifrån dotterns stängda sovrum. När han slår upp dörren och stiger in ser han sin dotter älska passionerat med sin stora vibrator.

Han frågar då, mycket bestört, vad tusan hon håller på med.

– Pappa! Jag är 35 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en man jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred, svarar dottern.

Hittar sin make i soffan

2 dagar senare kommer frun hem efter att ha handlat mat. När hon packar upp varorna i köket lägger hon märke till det där surrande ljudet igen, men den här gången kom det inifrån vardagsrummet.

Hon smyger försiktigt in och hittar då sin make sittandes i soffan med ögonen riktade mot TV:n.

Vibratorn ligger på sätet intill och surrar för fullt.

Frun frågar:

– Vad i hela friden sysslar du med?!

Maken tittar tomt på henne och svarar:

– Stör inte. Jag kollar på hockeymatchen med vår svärson…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!