Fräckis (fiktiv): Pappa hittar dottern med vibrator – men reaktionen är helt klockren

Fräckis (fiktiv): Pappa hittar dottern med vibrator – men reaktionen är helt klockren

När det regnar, snöar eller blåser kallt behöver man något uppiggande som får en på bra humör – och då passar väl nästan inget bättre än en klockren fräckis? Det är i alla fall min åsikt och att skratta gott får alltid mig att må bra i hela kroppen.

Vi har alla våra knep för att livas upp, men så fort någon i min närhet är lite nere brukar jag försöka bättra på stämningen med en rolig historia. Det brukar alltid väcka leenden – och då försvinner tankarna på det där tråkiga en liten stund.

Den här fiktiva berättelsen är faktiskt en av mina favoriter. Det kan verka som att den är av det fräckare slaget, men jag tycker nog att den är ganska harmlös. Slutpoängen är verkligen helt underbar – och jag skrattar lika mycket varje gång!

Hoppas nu att även du ska gilla den här roliga historien!

En mamma passerade sin dotters stängda sovrumsdörr och hörde då ett konstigt, surrande ljud som verkade komma inifrån rummet. Hon öppnade dörren och fick se sin dotter ge sig själv en rejäl genomgång med en stor vibrator.

”Lämna mig i fred”

Chockad av upptäckten frågade hon:

– Vad i hela friden sysslar du med?

Dottern svarade:

– Mamma, jag är 33 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå iväg och lämna mig i fred!

Dagen efter så gick pappan förbi och hörde samma surrande ljud komma inifrån dotterns sovrum. När han slog upp dörren och steg in såg han sin dotter älska passionerat med sin vibrator.

Bildkälla: PxHere

Han frågade, mycket bestört, vad tusan hon höll på med, varpå dottern svarade:

– Pappa, jag är 33 år gammal och ogift. Det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma. Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred!

Maken satt i soffan

3 dagar senare kom frun hem från sin handling på Ica. När hon packade upp varorna i köket så lade hon märke till det där surrande ljudet igen – men den här gången kom det inifrån vardagsrummet.

Hon smög försiktigt in och fann sin make sittandes i soffan med ögonen riktade mot TV:n. Vibratorn låg på sätet bredvid och surrade för fullt.

Bild: Wikimedia Commons

Frun frågade:

– Vad i helvete sysslar du med?!

Maken tittade tomt på henne och svarade:

– Stör inte. Jag tittar på hockeymatchen med min svärson…

Tryck nu gärna på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!