Fräckis: Pappan gör sig löjlig över fruns kropp inför hela släkten – svaret får skitstöveln att tappa hakan

Är det något som alltid brukar pigga upp i höstmörkret så är det en rolig historia. En riktigt bra och fyndig rolig historia kan verkligen få en att glömma att vi är inne i årets mörkaste period och att temperaturen sällan kryper över 10 grader.
En rolig historia, eller fräckis som det ju också kallas, är nästan alltid lite barnförbjuden och har en slutkläm som får en att rodna lika mycket som man skrattar. Fräckisen här nedanför är inget undantag – håll till godo!

Det var den 23 december och dan före dopparedan. På traditionellt vis hade hela släkten samlats hemma hos Agneta och Roland samt deras två barn, sonen Per och dottern Lydia. Mitt under middagen så kommer Per fram och drar pappa Roland i byxbenet.

”Pappa, hur många sorters bröst finns det?”

– Vad är det, min son? frågade Roland.
Per tittar blygt på pappa och fråga:
– Pappa, hur många sorters bröst finns det?
Roland vet inte riktigt hur han ska svara men bestämmer sig för att vara helt ärlig.

– Så här ligger det till min son. Det finns tre sorters bröst. När kvinnor är i tjugoårsåldern är brösten som meloner, fasta, runda och fina. När de sen blir äldre, mellan 30 och 40 någon gång, blir brösten som päron. Fortfarande rätt fina, men lite hängiga. När kvinnan fyllt 50 blir brösten som lökar.
– Som lökar?! frågade Per storögt.
– Ja, för när du ser dem börjar man gråta, svarar pappa Roland.

Frun tar gruvlig revansch

Rolands elakheter gjorde de vuxna kvinnorna i släkten fly förbannade. Men minstingen, Lydia, verkade istället fascinerad.
– Mamma, hur många sorters snoppar finns det?

Nu såg mamma Agneta sin chans.
– Jo du förstår Lydia, att det finns tre sorters snoppar också. När mannen är i tjugoårsåldern är hans penis som en ek, både ståtlig och hård. När mannen sedan närmar sig 40 är penisen mer som en björk, kanske väl flexibel men pålitlig. Men efter att mannen fyllt 50 är penisen som en julgran.
– En julgran? frågade Lydia häpet.
– Ja, den är död från roten och kulorna hänger bara där som dekoration.

Så ska man handskas med skitstövlar, han fick verkligen så han teg!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!