Fräckis (fiktiv): Pensionärsparet hos bilhandlaren

Döm inte boken efter omslaget” finns det ett gammalt talesätt som lyder. Jag tycker dessutom att det är ganska bra – speciellt då det går att använda även för människor. Hur vi ser ut gör oss inte till vilka vi är – och det är snarare insidan som räknas.

Bara för att någon ser ut att lägga energi och tid på sitt utseende, så betyder inte det att det är helt tomt på hjärnceller. Det är visserligen en självklarhet, men då och då känns det som att somliga behöver bli påminda om det där.

Så tänkte i alla fall jag efter att ha läst den här fiktiva, roliga historien (nedan). Slutet fick mig att skratta högt, rakt ut – och nu hoppas jag att även du ska tycka om den här klockrena fräckisen!

Den sliskige bilförsäljaren

Ett pensionärspar kom in till bilhandlaren för att slutföra ett köp av en splitter ny Mercedes.

Bild: Pixabay

De blev dock mer än förbannade när de fick se den leende slusken till bilförsäljare räcka över bilnycklarna till en ung, blond kvinna med stora bröst. Hennes korta klänning avslöja mer än den dolde.

Den gamle mannen klev omgående fram till försäljaren. Han sa med barsk och irriterad ton:

– Hörrudu! Du hade lovat att vi skulle få köpa bilen för 800 000 kr, men nu har du ju i stället sålt den till den här unga kvinnan för 650 000 kr. Du sa dessutom till oss att priset absolut inte var förhandlingsbart!

Kunde inte motstå

Bilförsäljaren harklade sig och tog en klunk ur sitt vattenglas.

– Ja, jo, jag vet att jag hade lovat er, men vad ska jag göra? Hon klev in här med pengar i hand – och titta på henne! Hur skulle jag kunna motstå? sa han med ett belåtet flin över hela ansiktet.

Då klev plötsligt den unga blondinen fram med bilnycklarna. Med ett leende på läpparna gav hon dem till den gamle mannen.

– Jag sa ju att jag skulle få den här idioten att sänka priset med över 100 000 kr. Vi ses lite senare, pappa!

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare!

Nedan kan du också ta del av en klockren bonus-fräckis!

Snåla inte nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt!