Fräckis (fiktiv): Sexiga paret har vilt sex hos terapeuten

Att vara otrogen är naturligtvis aldrig okej. Har man en partner och känner att man kanske dras mycket till någon annan så får man helt enkelt vara såpass vuxen att man gör slut med sin partner innan man går över till nästa. Det handlar helt enkelt om respekt gentemot sin nuvarande partner.
Däremot kan man gott få skämta om otrohet, det kan bland annat hjälpa till att avdramatisera det hemska som otrohet faktiskt är.
Därför bjuder vi här på en fräckis av just det slaget – håll till godo!

Det unga, sexiga paret Per och Eva hade bokat ett besök hos en sexterapeut. När de kom in hos terapeuten fick de slå sig ned på en soffa och presentera sig. Sedan frågad terapeuten:
– Vad kan jag hjälpa er med idag?

Slet av sig alla kläder

Per skruvade lite obekvämt på sig innan han tog till orda.
– Jo det är så här. Skulle du kunna tänka dig att titta på när vi har sex?

Terapeuten blev naturligtvis väldigt chockad över frågan, trots att hon hört det mesta hade hon aldrig blivit ombedd att titta på när några hade sex. Men hon ville vara professionell så hon svarade ja.

Då slet paret snabbt av sig alla kläder och älskade vilt i soffan under hela terapisessionen. Sedan betalade de 500 kronor och gick därifrån.

Hände gång på gång

Den här proceduren fortsatte att upprepa sig vid varje möte. Paret kom dit, pippade som att det inte fanns någon morgondag och sedan betalade de 500 kronor för besöket.
Den sjätte veckan kände sig terapeuten tvingad att fråga vad det var frågan om.
– Förlåt, men vad är det ni två behöver hjälp med egentligen?

”Jag är ju gift”

Per svarade.

–  Vi behöver egentligen inte hjälp med något. Jag är ju gift, så vi kan inte åka hem till mig. Eva är också gift, så vi kan inte vara hos där heller. Scandic tar 800 kronor för ett rum och Radison ska ha hela 1 200 kronor. Här kan vi göra det för 500 spänn – och då får jag dessutom tillbaka 400 på försäkringen…

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta – det kommer de garanterat att uppskatta!