Fräckis (fiktiv): Snuskig bilförsäljare sänker priset för bystig blondin – hennes svar får gubbslemmet att tappa hakan

Nu när vintermörkret ligger tätt över Sverige och julen precis är förbi är det kanske lite svårare än vanligt att hitta den där riktiga glädjen man annars känner. Därför kan det vara bra att liva upp sig med en riktigt rolig fräckis emellanåt – det brukar alltid få en på bättre humör. En fräckis är ofta barnförbjuden och har en slutkläm som är lika rolig som oväntad. Fräckisen här nedanför är inget undantag – håll till godo!

Ett gammalt pensionärspar kom in till bilhandlaren för att slutföra ett inköp av en sprillans ny Mercedes. Dock blev paret mer än lovligt förbannade när de fick se den smilande bilförsäljaren lämna över bilnycklarna till en ung, blond kvinna med jättestora bröst och en klänning som avslöjade med än den dolde.

”Du hade ju lovat”

Den gamle mannen klev då fram till bilförsäljaren, ursinnig.
– Hörru du! Du hade ju lovat att vi skulle få köpa bilen för 800 000 kronor, men nu har du ju redan sålt den till den här vackra kvinnan för 650 000 kronor istället! Du sa ju dessutom att priset inte var förhandlingsbart!
Bilförsäljaren harklade sig och tog en djup klunk vatten ur ett glas.

”Jag sa ju det!”

– Jo, jo, jag vet att jag hade lovat men vad ska jag göra? Hon klev in här med pengar i hand och titta på henne, hur skulle jag kunna motstå? sade bilförsäljaren med ett belåtet grin över hela ansiktet. Då klev den unga blondinen fram med bilnycklarna. Med ett leende på läpparna överlämnade hon nycklarna till den äldre mannen.
– Jag sa ju att jag skulle lyckas få den här idioten att sänka priset med över 100 000 kronor. Vi ses senare, pappa!

Det hade snuskgubben till bilförsäljare inte räknat med! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!