Fräckis (fiktiv): Stefan Löfven köper en tidning av liten flicka – då grundlurar hon statsministern

Något som alltid får mig på lysande humör är en rolig historia. De har ofta en smart poäng, kommentar eller gliring på slutet somn alltid får en att skratta högt rakt ut.

Politikerskämt är nästan alltid välkomna och går snudd på alltid hem. De har självklart ett viktigt yrke men de är också offentliga personer vilket innebär att de helt enkelt får tåla lite skämt ibland, vilket de säkert bjuder på.

Här kommer därför en härlig fräckis om vår statsminister Stefan Löfven – håll till godo!

Det var en liten flicka vid namn Elsa som stod utanför Rosenbad med en hög tidningar i högsta hugg.

– Extra, extra! ropade hon. Läs allt om skandalen! Två riksdagspolitiker grundlurade!

Löfven gick förbi

Då kom Stefan Löfven ut ur byggnaden för att bege sig iväg på ett viktigt sammanträde, men när han hörde flickans rop så blev statsministern så nyfiken att han blev tvungen att stanna till och köpa en tidning av henne.

Omedelbart ställde sig Stefan Löfven och började bläddra bland sidorna. Kanske fanns där något han kunde använda under de kommande debatterna mot sina rivaler?

Gick ilsket tillbaka till Elsa

Hans blick skummade intensivt över varje blad, men efter 5 minuter gick han fram till den lilla flickan med ilsken blick.

– Hörrudu! säger han till Elsa. Här står det ju ingenting om att två riksdagspolitiker skulle ha blivit bedragna av något slag!

– Extra, extra! svarade flickan. Tre riksdagspolitiker grundlurade!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!