Fräckis: Frun blir helt paff när Roffe är rena hingsten i sängen – hans förklaring får henne att ta ut skilsmässa

En av nycklarna till ett långt förhållande eller äktenskap är att aldrig låta lågan brinna ut, den där passionen som kändes så stark i början av relationen.

Visst, självklart kommer det inte brinna samma eld inom en efter några år, men det viktigaste är att man försöker hålla gnistan vid liv genom romantik och annat härligt.

Hur mannen i den här fiktiva historien gick tillväga var inte så populärt hos hustrun, men sista raden fick mig att skratta så tårarna rann – håll till godo!

”Besökte en hypnotisör”

Lena kommer hem och säger till sin käre Roffe:

– Du vet huvudvärken jag haft i alla dessa år?
– Ja…
– Nu är den borta!
– Jaså? säger mannen förvånat. Hur gick det till?

– Kerstin rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag skulle ställa mig framför spegeln och upprepa ”jag har inte huvudvärk, jag har inte huvudvärk, jag har inte huvudvärk”. Det fungerade! Den är helt borta!

Lena fortsätter:

– Du har ju inte direkt varit Tarzan i sängen de senaste åren. Du kanske skulle gå till hypnotisören och se om han kan hjälpa dig med.

Efter en stunds funderande gick Roffe med på förslaget. Så efter hans besök hos hypnotisören kommer maken hem, lyfter upp sin hustru och bär henne till deras sovrum, sliter av henne kläderna, lägger henne på sängen och säger:

– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Han går in på badrummet, kommer tillbaka en stund senare, hoppar då ner i sängen med frun och sedan älskar de passionerat som aldrig förr.

– Wow, det där var helt fantastiskt! säger Lena efteråt.

Älskar igen, och igen…

Roffe svarar:
– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Han går åter in på badrummet, kommer tillbaka en stund senare, hoppar då ner i sängen igen med frun och sedan älskar de passionerat ytterligare en gång.

Hustrun utbrister:
– Wow! Det där var ju ännu bättre!

Maken säger:
– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Sedan går Roffe in på badrummet igen. Lena blir nu för nyfiken och följer tyst efter honom. Då ser hon sin man stå framför spegeln och säga:

– Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru…

Hustrun begärde omgående skilsmässa…

Vilket slut alltså – men frugan blev inte så glad!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här historien idag!