Fräckis: Frun klagar över att hennes bröst är för små – makens brutala svar skickar honom till akuten

Om det är nått som nästan alltid får mig på otroligt bra humör så är det en klockren fräckis. Helst en sådan som balanserar precis på gränsen till om ämnet anses okej att skämta om eller inte.

Men så länge en rolig historia är påhittad tycker jag faktiskt att man kan skoja om det mesta!

Jag vet att det finns många som reagerar när man skämtar om vissa saker. Själv har jag hög tolerans för sådant här. Det är så klart helt okej att man skiljer sig åt, men den här fräckisen (nedan) gav i alla fall mig ett härligt skratt.

Somliga kanske tycker att den är av det lite för grova slaget, men då har ni i alla fall blivit varnade nu. För er som gillar lite fräckare humor tror jag att det här är en kanonvits som kommer att få er dag lite roligare!

Tröttnade på frugans gnäll

Lasse hade tröttnat rejält på att hans hustru hela tiden frågade om hur hon såg ut. Att han hade köpt en enorm helkroppsspegel till henne i present hjälpte inte.

Så en dag när hon stod och betraktade sig själv från topp till tå började frugan beklaga sig över att hennes bröst var för små.

Lasse kom då med ett förslag:

– Om du tar lite toalettpapper och gnider det mellan dina bröst en gång om dagen så ska du nog se att de kommer att bli större!

Ryckte på axlarna

Frun tyckte att det lät lite konstigt, men var ju villig att prova vad som helst för sitt utseendes skull. Hon hämtade därför en bit papper och började gnida.

– Hur lång tid tar det här innan det börjar verka? frågade hon.

– Brösten kommer att bli större inom ett par år, svarade mannen.

Kvinnan slutade då tvärt sin med behandling och frågade skeptiskt:

– Varför skulle mina bröst bli större efter ett par år bara för att jag gnider toapapper mellan dem?

Lasse ryckte på axlarna och log.

– Varför inte? Har det funkat på ditt arsle så funkar det väl på brösten?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag – det förtjänar de!