Fräckis: Inger gör märklig upptäckt – 10 år efter bröllopet

Fräckis: Inger gör märklig upptäckt – 10 år efter bröllopet

Det sägs ju att man i ett lyckligt förhållande inte ska ha några som helst hemligheter för varandra. Om det stämmer eller ej vet jag inte, jag är ingen äktenskapsrådgivare – men att ha sina egna intressen och hobbys tror jag är oerhört viktigt.

Alla behöver vi ju faktiskt lite egentid då och då.

Nåväl, med det sagt – den här roliga historien trillade jag över på nätet tidigare i dag – och den fick mig att skratta högt, så jag kände att jag bara måste dela den med er!

 

Det var ett medelålders par, Inger och Pekka, som varit gifta i över 10 år. Varje gång de skulle ha kul i sängkammaren så insisterade han dock på att de skulle ha lampan släckt. Men till slut, efter så lång tid ihop, tyckte kvinnan att det var löjligt.

Vad hade han att dölja egentligen?

Inger funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna vana.

Så en natt, när de var mitt inne i en romantisk akt, tände hon plötsligt ljuset. Hon tittade då ner och såg att hennes man höll i en batteridriven vibrator, mjuk som hud och betydligt större än en riktig penis.

Hon gick i taket av ilska.

– DIN IMPOTENTA IDIOT! skrek hon åt honom. Varför har du ljugit för mig under alla dessa år?! JAG KRÄVER SKILSMÄSSA! Det är bäst att du kan förklara dig!

Pekka tittade henne rakt i ögonen, stängde av vibratorn och sa lugnt:

– Jag förklarar leksaken, om du förklarar barnen…

Var inte blyg nu, DELA vidare till dina vänner för att sprida lite skratt i dag!