Man gripen efter offentlig orgie – med gosedjur

Man gripen efter offentlig orgie – med gosedjur

Vi läser dagligen om bovar som hämtas in av polis för rån, inbrott, stölder och andra dumheter. Det är givetvis bra att sådana personer kommer bort från gatan – men har du någonsin hört talas om någon som åkt fast för att ha haft sex med ett gosedjur?

Nej, inte vi heller.

En man i 20-årsåldern greps dock under onsdagen i USA efter att inuti en dagligvaruhandel juckat mot – och ejakulerat på – en oskyldig nalle, skriver Unilad, som hänvisar till en offentlig polisrapport.

För en tid sedan rapporterade vi om en man som hade sex med en enorm vägkon, men nu har han eventuellt mött sin ”överman”.

Hade sex – med ett gosedjur

Det var tidig eftermiddag under tisdagen som polisen kallades till butikskedjan Target i Florida. Den minst sagt uppseendeväckande anledningen var att vittnen sett en man i 20-årsåldern ligga på affärens golv och ”ha sex” med ett gosedjur.

Mer bestämt rörde det sig om snögubben Olof från Disney-filmen Frost.

Bild: Amazon

Efter att mannen tagit ner ”nallen” från hyllan, juckat mot och ejakulerat över den, så satte han tillbaka gosedjuret på hyllan – för att sedan gå vidare och utföra en liknande procedur på en mjuk liten enhörning, skriver Unilad.

Bild: Pixabay

Efter gripandet, som skedde inne i affären, så medgav gärningsmannen för polisen att han gjort ”dumheter”.

En historia av liknande beteenden

Gosedjuren som han haft sex med togs därefter bort från hyllorna – och nu inväntas beslut angående han ska bli återbetalningsskyldig.

Bild: Youtube

Mannens pappa, som inte befann sig på platsen, ska senare ha berättat för poliserna att hans son har ”en historia av den här typen av beteende”.

Har du någonsin hört talas om något så dumt? Nej, inte vi heller, så tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner får lära sig vad ren galenskap handlar om!